Δείτε όλα όσα έγιναν στα Music Events της 84ης ΔΕΘ σε ένα μόνο video

Δείτε όλα όσα έγιναν στα Music Events της 84ης ΔΕΘ σε ένα μόνο video

Δείτε όλα όσα έγιναν στα Music Events της 84ης ΔΕΘ σε ένα μόνο video

  • Οκτώ διαφορετικά Music events, ατελείωτη μουσική, αγαπημένοι καλλιτέχνες και χιλιάδες επισκέπτες. Αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες θα περιέγραφε κανείς τα Music Events της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του Cosmoradio 95.1 

    Όλα ξεκίνησαν με την εντυπωσιακή έναρξη των Events από το αγαπημένο pop συγκρότημα «Μέλισσες», οι οποίες μοιράστηκαν την σκηνή με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Στη συνέχεια οι αδερφοί Τσαχουρίδη με τους Stavento αλλά και ο Πάνος Κιάμος την επόμενη ημέρα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που καθημερινά συγκεντρωνόταν στην πύλη «Τόξο» από πολύ νωρίς για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα και ο πολλά υποσχόμενος Αναστάσιος Ράμος συμπλήρωσαν το μουσικό αφιέρωμα της ΔΕΘ μέχρι και την Παρασκευή, βάζοντας ο καθένας με τον τρόπο του «φωτιά» στο stage. Για τις τελευταίες δυο ημέρες των Music Events οι λαϊκοί ήχοι, με μια ποπ πινελιά, είχαν την τιμιτική τους αφού την σκηνή μοιράστηκαν η Πάολα, ο Μάκης Δημάκης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Δήμας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. 

    Τα ηνία της κεντρικής παρουσίασης των Music Events κράτησε για ένατη συννεχόμενη χρονιά ο υπέροχος Τάσος Ριζόπουλος, ο οποίος είχε δίπλα του την ραδιοφωνική παραγωγό Ινέσσα Αζοίδου. Και οι δυο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ενώ η ενέργεια και το κέφι τους πάνω στην σκηνή ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η σκηνή της 84ης ΔΕΘ προτού υποδεχθεί τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες!

     Δείτε το βίντεο