Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να πάει στη Eurovision

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να πάει στη Eurovision

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε τον λόγο που αρνήθηκε να πάει στη Eurovision

  • Την Καρδίτσα επισκέφθηκε το «My Greece» και η Δέσποινα Βανδή, με οικοδέσποινα την Έλενα Παπαρίζου.

    Η Έλενα Παπαρίζου εξομολογήθηκε πώς ένιωσε που έφερε τη μοναδική νίκη της Ελλάδας με το «My Number One» και η Δέσποινα Βανδή πήρε το λόγο και αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision.

    «Είχα γυρίσει από Μαδρίτη σχεδόν ένα χρόνο. Μου έχει γίνει και μένα αρκετές φορές πρόταση, αλλά εγώ ποτέ δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή την ευθύνη γιατί δεν θα είχα κανένα θέμα να πάω να διαγωνιστώ ως Δέσποινα Βανδή “γεια σας αυτή είμαι κι αν δεν σας άρεσα, δεν πειράζει”. Αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να σηκώσω πάνω μου την Ελλάδα, φοβόμουν μην απογοητεύσω τους Έλληνες. Όλα τα φοβόμουν. Γι’ αυτό έχω πει πολλές φορές όχι.

     

    Τη νύχτα της Eurovision, ωστόσο, δούλευα στη Θεσσαλονίκη, είχα βάλει τη Μελίνα για ύπνο και έπρεπε να φύγω για το μαγαζί γιατί βιαζόμουν. Σε χειροκροτούσαμε όλοι γιατί ήσουν καταπληκτική και μετά ήθελα να δω πως πάει η βαθμολογία. Στην αρχή δεν έπαιρνες 12αρια και έφυγα με την ψυχολογία ότι “θα σας πατήσω κάτω που δεν ψηφίσατε την Έλενα”. Στο αυτοκίνητο έλεγα θα πάω και θα σας δείξω που δεν την ψηφίσατε. Όταν έφτασα και έμαθα ότι κέρδισες, το πρόγραμμα είχε ξεκινήσει, ευτυχώς δεν υπήρχαν κινητά και βγήκα με το μπουρνούζι και τις παντόφλες στην σκηνή και φώναζα ότι κερδίσαμε… Εκείνη τη νύχτα αισθανθήκαμε τη δικαίωση. Έφτασα πιο κοντά από ποτέ στην Eurovision εκείνη τη νύχτα, είπα ότι αν δεν κερδίσεις θα πάω, στο ορκίζομαι».

espa el