Η Ελισάβετ δεν αστειεύεται: Ετοιμάζει μήνυση στο Netflix για τη νέα σεζόν του The Crown;

Η Ελισάβετ δεν αστειεύεται: Ετοιμάζει μήνυση στο Netflix για τη νέα σεζόν του The Crown;

Η Ελισάβετ δεν αστειεύεται: Ετοιμάζει μήνυση στο Netflix για τη νέα σεζόν του The Crown;

 • Mάλλον το Netflix θα χρειαστεί δικηγόρο – ήδη έχει, το γνωρίζουμε, αλλά για ενισχύεις. Γιατί θα έχει μπλεξίματα με τη βασιλική οικογένεια. Και η Ελισάβετ δεν αστειεύεται.

  Πηγή από το περιβάλλον των royals, η νέα σεζόν του The Crown προβληματίζει ιδιαίτερα τη Βασίλισσα, τα παιδιά και τα εγγόνια της – τα δισέγγονα είναι πολύ μικρά ακόμα. Σύμφωνα με τη Sun, ήδη συμβουλεύονται τη νομική τους ομάδα.Ανησυχούν (δικαίως) για τον τρόπο με τον οποίο θα τους παρουσιάσουν, οπότε ετοιμάζουν μηνύσεις.

  Royal experts και φίλοι της βασιλικής οικογένειας αποκάλυψαν, μάλιστα, ότι ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τα δικηγορικά γραφεία Farrer & Co και Harbottle & Lewis, τα οποία αναλαμβάνουν συνήθως τις υποθέσεις τους.

  Η 5η σεζόν του The Crown θα παρουσιάσει την πιο σκοτεινή πλευρά του Παλατιού. Θα μας μεταφέρει στα ‘90s, στρέφοντας την προσοχή μας στη σχέση του Charles και της Diana που κρεμόταν από μία κλωστή. Θα προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς θα παρουσιάσει καταστάσεις που όλοι γνωρίζουμε (δηλαδή τον θάνατο της Lady D, τις διατροφικές διαταραχές της, τον παράνομο δεσμό του Καρόλου, ξέρετε), καθένας μας έχει τη δική του άποψη και οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν μέχρι τώρα, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά.

  Αυτός είναι και ο λόγος που οι δικηγόροι της Βασίλισσας περιμένουν το πρώτο λάθος για να κάνουν τις κινήσεις τους. Ειδικά τώρα, που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν συμβόλαιο εκατομμυρίων με τον κολοσσό του streaming.

  «Πολύ κακώς, αρκετός κόσμος και ειδικά οι Αμερικανοί, θεωρούν ότι το Crown είναι ντοκιμαντέρ – και το δράμα δεν κολακεύει ιδιαίτερα τους royals. Αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είναι πραγματικοί άνθρωποι και αρκετοί από αυτούς ζουν ακόμη», τονίζει η Sun. «Η νέα σεζόν θα προκαλέσει προβλήματα».

espa el