Η Καίτη Γαρμπή LIVE στη Μονή Λαζαριστών - Αναβάλλεται για 3/7

Η Καίτη Γαρμπή LIVE στη Μονή Λαζαριστών - Αναβάλλεται για 3/7

Η Καίτη Γαρμπή LIVE στη Μονή Λαζαριστών - Αναβάλλεται για 3/7

 • ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

  Δυστυχώς και παρά την ανταπόκριση του κοινού και τη μεγάλη θέληση των καλλιτεχνών, η προγραμματισμένη για αύριο 12/6 συναυλία της Καίτης Γαρμπή στην Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Φεστιβαλ Μονής Λαζαριστών 2023, αναγκαστικά μεταφέρεται για την Δευτέρα 3 Ιουλίου, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά και των προβλέψεων που υπάρχουν για αύριο.

  Η παραγωγή κι όλοι οι συντελεστές, έχουν δουλέψει πολύ για αυτό και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει το τελικό αποτέλεσμα και πρωτίστως η ασφάλεια τεχνικών κι εργατικού προσωπικού, οι οποίοι θα έπρεπε από σήμερα να ξεκινήσουν να στήνουν τον εξοπλισμό. Όλοι θυμόμαστε εξάλλου πως και πέρσι περάσαμε μια περιπέτεια δύο ημερών για τον ίδιο λόγο.

  Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύσουν κανονικά στη νέα ημερομηνία*, ενώ τα εναπομείναντα θα αφορούν κατευθείαν πλέον την 3/7 είτε τα προμηθευείτε ηλεκτρονικά, είτε από το ταμείο του Φεστιβαλ και τα καταστήματα Σάρωθρον και Διώροφον, όπου πωλούνται hard copies.

  Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους στο νέο ραντεβού!
   
  Καίτη Γαρμπή
  Δημήτρης Σχοινάς
  Ηλίας Παλιουδάκης
  Musayeta Entertainment
  Kazandb Concerts
  Φεστιβαλ Μονής Λαζαριστών

  *Όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους μέσω της TicketServices θα λάβουν mail με οδηγίες.

   

  Το Κοσμοράδιο προτείνει:

  Η «ντίβα της καρδιάς μας», η Καίτη Γαρμπή έρχεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών.


  Η Καίτη μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά, τον Ηλία Παλιουδάκη και την μπάντα της με εξαιρετικούς σολίστες, όλοι μαζί τη Δευτέρα στις 12 Ιουνίου θα έρθουν για μια εκρηκτικη συναυλία και θα πλημμυρίσουν τη Μονή Λαζαριστών με πολύχρωμους ήχους!


  Προπώληση εισιτηρίων Ticketservices.gr https://shorturl.at/ivLU0


  Και φέτος η Καίτη Γαρμπή ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να μας χαρίσει μια μαγική βραδιά!

espa el