Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega σε μια μουσική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega σε μια μουσική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega σε μια μουσική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις!

  • Μια βραδιά γεμάτη μουσική και εκλεκτούς καλεσμένους έχει ετοιμάσει για την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Μαΐου στο MEGA, η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με τις πολυάριθμες δισκογραφικές επιτυχίες μπαίνει «Στο σπίτι» του MEGA για να ταξιδέψει το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της.

    Στο πλευρό της, σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, θα βρεθεί η μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου με την οποία μοιράστηκαν πολύ ωραία και αγαπημένα κομμάτια. Οι δύο ερμηνεύτριες τρέφουν μια μεγάλη αγάπη και εκτίμηση η μια για την άλλη και αυτό θα φανεί και στη μικρή οθόνη.

    Η χημεία ανάμεσα στις δύο ξεχωριστές λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου ήταν μαγική δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Οι δυό τους τραγούδησαν ένα medley δικών τους τραγουδιών εναλλάξ δημιουργώντας κατά κάποιο τρόπο έναν ξεχωριστό διάλογο. Μεταξύ άλλων ακούστηκα τραγούδια, που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ελληνικό τραγούδι, όπως «Θυσιάστηκα», «Τώρα θα πονάς», «Μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο», «Δεν σε νοιάζει για μας» κ.α.

    Στην παρέα τους βρέθηκε και ο Πέτρος Ιακωβίδης ο οποίος έχει γράψει για την Νατάσα τραγούδια τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες όπως το «Ένα φιλί», «Τελικά σε ξεπέρασα». Τα τελευταία χρόνια οι δύο ερμηνευτές έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στις αθηναϊκές πίστες και η χημεία τους είναι εκρηκτική.

    Τέλος, σαν σίφουνας εισβάλλει στο πλατό ο μοναδικός Παντελής Καναράκης. Ο ηθοποιός έχει μια μοναδική επικοινωνία με την ερμηνεύτρια η οποία δεν σταματά να γελά με τα καυστικά του σχόλια χωρίς ωστόσο να αφήσει να πέσει κάτω τίποτα.