Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο θέατρο Γης Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο θέατρο Γης την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο θέατρο Γης την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

 • Η μέρα της μεγάλης συναυλίας της Νατάσας Θεοδωρίδου πλησιάζει. Η κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά παρεά με τις επιτυχίες της, που όλοι έχουμε λατρέψει!

  Η εταιρία παραγωγής  Galaxias Live Productions, μετέφερε τη συναυλία από τις 31 Αυγούστου στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη.

  Το κοινό που έχει εξασφαλίσει εισιτήρια και προσκλήσεις για τις 31 Αυγούστου μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και για την νέα ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου.

  Για αποφυγή οποιουδήποτε συνωστισμού και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες, το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα της Ticketservices και από τα Public.

   

  Η Νατάσα Θεοδωρίδου,  παρέα με την Ήβη Αδάμου , θα υποδεχθεί μαζί μας το Φθινόπωρο στο Θέατρο Γης την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, με μια μοναδική συναυλία, με την υποστήριξη του Κοσμοράδιο 95.1

   

  Το μήνυμα της Νατάσας Θεοδωρίδου

   
  «Αυτό το καλοκαίρι θα παραδοθώ στη χαρά και στα ωραία τραγούδια με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα... με τις μελωδίες μου θέλω να ερωτευτούμε να νοσταλγήσουμε τραγουδώντας για ένα φεγγάρι... να τραβήξουμε μια κόκκινη γραμμή και όλα να γίνουν ένας χαρτοπόλεμος.
  Κοντά μου θα είναι γλυκιά Ήβη Αδάμου που μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.

  Είστε όλοι καλεσμένοι μου!!
  Νατάσα Θεοδωρίδου.»
   
  ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ
  • Η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού από τον χώρο.
  • Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, θα είναι διαφορετικές. Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης θα τηρούνται ουρές με απόσταση 1,5 μέτρου και θα προτείνεται σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά.
  • Δεν θα επιτρέπεται διάλειμμα προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

  Την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης δεν θα διατίθενται εισιτήρια στο εκάστοτε χώρο, και για τον λόγο αυτό το κοινό προτρέπεται να προαγοράζει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια του ή από τα σημεία προπώλησης.

  Θέατρο Γης
  Νταμάρι Τριανδρίας, Θεσσαλονίκη

  Συναυλία Νατάσα Θεοδωρίδου
  Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21:00

  Εισιτήρια:
  Τιμές Εισιτηρίων 16 € προπώληση – 18 € την ημέρα της συναυλίας

  Προπώληση:
  TICKET SERVICES
  – τηλεφωνικά: 2107234567
  – online: www.ticketservices.gr
  ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
  – σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

   

espa el