Κωνσταντίνος Αργυρός: O πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο Barclays Center στη Νέα Υόρκη

Κωνσταντίνος Αργυρός: O πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο Barclays Center στη Νέα Υόρκη

Κωνσταντίνος Αργυρός: O πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο Barclays Center στη Νέα Υόρκη

 • Περισσότεροι από 13.000 ομογενείς υπολογίζεται πως παρακολούθησαν τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 18 Νοεμβρίου 2023, στο φημισμένο κλειστό γήπεδο Barclay’s Center, στο οποίο εδρεύει η ομάδα NBA των Μπρούκλιν Νετς.

  Οι Ελληνοαμερικανοί κάθε ηλικίας, από τους μεγαλύτερους μέχρι τα μικρότερα παιδιά και τους έφηβους, όπως επίσης και από κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης γέμισαν κάθε διαθέσιμη σπιθαμή του γηπέδου, καθιστώντας την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού μια από τις πλέον επιτυχημένες των τελευταίων ετών, και συμμετείχαν σ' ένα ένα σκηνικό το οποίο θύμισε εικόνες άλλων δεκαετιών!

  Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε με φανέλα των Μπρούκλιν Νετς, καλωσορίζοντας το κοινό, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την μαζική προσέλευση, προσφέροντας ένα ξεχωριστό τρίωρο μουσικής και διασκέδασης στο κοινό, με παλαιά αλλά και νεότερα τραγούδια του, τα οποία έχουν μεγάλη απήχηση.

  Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα της ομογένειας «Εθνικός Κήρυξ» που δημοσιεύτηκε σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου: "Το αδιαχώρητο στον στο Barclays για τη συναυλία του Αργυρού" είναι ο τίτλος της εφημερίδας, όπου αναφέρει ότι σε αποκλειστικές δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέφρασε τη συγκίνηση του στον "Εθνικό Κήρυκα" για όσα βίωσε στη Νέα Υόρκη, εκφράζοντας ευχαριστίες προς την ομογένεια και τους διοργανωτές.

   “Σας ευχαριστώ πολύ, σήμερα γράψαμε Ιστορία εδώ, στο Barclay’s Center, όλοι μαζί”, ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος απέσπασε το θερμό χειροκρότημα. Το πρόγραμμά του περιελάμβανε τραγούδια όπως “Ελεύθερος”, “Ελπίδα”, “Αθήνα μου”, “Ξημερώματα”, “Τελικά” και άλλα γνωστά κομμάτια, ενώ συνέπραξε στο τραγούδι “Ηλιοβασίλεμα” με τον τράπερ “Light”, ο οποίος επίσης εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί του. 

  Όταν πλέον το ρολόι έδειξε 11:00 το βράδυ και, βάσει των όρων των διαχειριστών του χώρου, η συναυλία θα έπρεπε να κλείσει, ο ίδιος παρέτεινε το πρόγραμμα για άλλα 15 λεπτά, αναφέροντας, χαριτολογώντας, πως “θα πληρώσει το κόστος”. “Μας είπαν στις 11 το βράδυ να σταματήσουμε και πως η χρέωση, από εδώ και πέρα, θα είναι 1000 ευρώ το λεπτό.  Δεν πειράζει, θα το πληρώσω εγώ, είπε, μεταξύ άλλων.  

   

espa el