Κοσμοσυρροή επωνύμων στο 4711 για το party γενεθλίων και την πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη

Κοσμοσυρροή επωνύμων στο 4711 για το party γενεθλίων και την πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη

Κοσμοσυρροή επωνύμων στο 4711 για το party γενεθλίων και την πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη

  • Τρίτη σεζόν για τον αγαπημένο Γιώργο Τσαλίκη στο «4711» στο Μαρούσι.

    Όπως φαίνεται η επιλογή των επιχειρηματιών και του ίδιου του τραγουδιστή να ανοίγει το διάσημο club restaurant τις Κυριακές στις 20:00 η ώρα βοήθησε πολλούς επώνυμους φίλους του από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο να βρεθούν κοντά του κι έτσι όλοι έζησαν μια βραδιά χωρίς προηγούμενο.

    Ο Γιώργος Τσαλίκης διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του και πώς να μην το κάνει άλλωστε όταν εδώ και 20 χρόνια γεμίζει τα νυχτερινά μαγαζιά με την ίδια ενέργεια και την ίδια σιγουριά.

    Ο επιτυχημένος τραγουδιστής ήταν άψογος οικοδεσπότης αποδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά ότι αποτελεί ένα από τα πιο σταθερά «χαρτιά» στη νυχτερινή Αθήνα, σε ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων υπό τη σκηνοθετική επίβλεψη του Αντώνη Καλογρίδη που κινείται με άνεση σε όλα τα μουσικά είδη από clubbing και ερμηνευτικές μπαλάντες μέχρι λαϊκό ρεπερτόριο που ομολογουμένως του πάει πολύ.

    Μαζί του, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, ο Γιώργος Λεμπέσης ο οποίος ερμήνευσε αγαπημένες χρυσές του επιτυχίες ενώ οι δύο τραγουδιστές βρέθηκαν κι από κοινού στο πιάνο της σκηνής ερμηνεύοντας λαϊκά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

    Το πρόγραμμα πλαισιώνουν εξαιρετικά οι ταλαντούχοι Έλενα Δομάζου, Γιώργος Ξυλούρης, Μάκης Δράκος, Έλενα Κορωναίου και Άρις Πετράκης.

    tsa

    Ο executive chef Δημήτρης Νίκολης εξέπληξε τους καλεσμένους με το εξαιρετικής ποιότητας μενού του που περιλαμβάνει ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γευστικότατα γλυκά.

    Το συγκλονιστικό περιβάλλον σε συνδυασμό με το live πρόγραμμα του Γιώργου Τσαλίκη και του Γιώργου Λεμπέση και τις μελωδικές φωνές στο πιάνο που συνοδεύουν αρμονικά την ώρα που ο κόσμος απολαμβάνει το φαγητό του, καθιστούν το «4711» το φετινό «must go place» όπου ο καθένας μπορεί να συνδυάσει φαγητό και διασκέδαση.

    Κατόπιν, το party γίνεται ξέφρενο κι από ένα upper class restaurant μετατρέπεται σε εκρηκτικό club με πολλές εναλλαγές και εκπλήξεις.

espa el