Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

 • Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας σε ιδιαίτερα στενό κύκλο στην Ύδρα. Ο γάμος του αγαπημένου ζευγαριού τελέστηκε στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου από τον αντιδήμαρχο του νησιού, Γιάννη Μπελεγρή σε μεγάλο ξενοδοχείο.

  Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε καταφέρει να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τον γάμο του και οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή.

  Προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης, Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη.

  Η Τόνια Σωτηροπούλου εντυπωσίασε με το νυφικό της, έστω κι αν δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα ακόμα πολλές φωτογραφίες.

  Μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση, στο νησί έφτασαν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, όμως το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φλας αυτή την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα.

  Το ζευγάρι έσπευσε ωστόσο να τους στείλει τούρτα και κρασί προκειμένου να τους ευχαριστήσει, αλλά και να τους τονίσει πως δεν θα μπορέσει να μοιραστεί μαζί τους αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές.

  Ιδιαίτερες ήταν και οι μπομπονιέρες που μοιράστηκαν στον γάμο και έγραφαν: «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής και Τόνια, 11/10/2021».

  Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Κωστής Μαραβέγιας είχε τονίσει ξανά και ξανά ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει σε αυτό το μεγάλο βήμα. «Είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια, διαδώστε το!», είχε πει χαρακτηριστικά.

  via

espa el