ΜΕΛΙSSES – «Που 'Ναι Η Αγάπη»

ΜΕΛΙSSES – «Που 'Ναι Η Αγάπη»

ΜΕΛΙSSES – «Που 'Ναι Η Αγάπη»

 • Οι MEΛΙSSES παρουσιάζουν το music video για τη νέα τους επιτυχία «Που ‘Ναι Η Αγάπη», που πρωτοακόυσατε στο Κοσμοράδιο 95,1 αποκλειστικά . Κυκλοφορεί από την Panik Records με το νέο τους music video συγκινούν, βάζοντάς μας ταυτόχρονα σε προβληματισμό.

  Το no1 συγκρότημα της χώρας μεταφέρει στις οθόνες μας μια συγκλονιστική ανθρώπινη ιστορία για το άδοξο τέλος μιας αγάπης και ταυτόχρονα για την αγάπη προς τον πλησίον που σπανίζει στις μέρες μας αν και οφείλει να είναι αυτονόητη.

  Σε concept και καλλιτεχνική επιμέλεια του Χρήστου Μάστορα και σκηνοθεσία του Άλεξ Λαζαρίδη, το music video του «Που ‘Ναι Η Αγάπη», που ήδη βρίσκεται στο top10 των YouTube trends, μεταδόθηκε πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega» που έκαναν οι MΕΛΙSSES, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, καθηλώνοντας για ακόμα μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

  Το «Που ‘Ναι Η Αγάπη», σε στίχους και μουσική MEΛΙSSES, έχει ήδη ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα, φιγουράροντας σε υψηλές θέσεις του ελληνικού και του μεικτού official IFPI airplay chart by MediaInspector και τα digital charts από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

  Βρείτε το «Που ‘Ναι Η Αγάπη» στα ψηφιακά καταστήματα:
  https://backl.ink/144207913

   

espa el