Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα υποδυθεί τον Πιτ Σίγκερ σε βιογραφική ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα υποδυθεί τον Πιτ Σίγκερ σε βιογραφική ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα υποδυθεί τον Πιτ Σίγκερ σε βιογραφική ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν

 • Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα υποδυθεί τον τραγουδιστή της folk μουσικής, Πιτ Σίγκερ στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον Μπομπ Ντίλαν, «Complete Unknown». Η είδηση επιβεβαιώθηκε από το Deadline μετά την προβολή της νέας ταινίας του σκηνοθέτη, Τζέιμς Μάνγκολντ «Indiana Jones and the Dial of Destiny», στο Φεστιβάλ των Καννών.

  Ο σκηνοθέτης είπε ότι η Ελ Φάνινγκ πρόκειται να έχει επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.

  Ο Πιτ Σίγκερ, ο οποίος πέθανε το 2014, επηρέασε σημαντικά τον Ντίλαν τόσο στο πεδίο της μουσικής, όσο και του ακτιβισμού για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα. Ήταν υποστηρικτής των μειονεκτούντων στην αμερικανική κοινωνία και τραγούδησε για την υπεράσπιση των φτωχών και των καταπιεσμένων.

  Ο Πιτ Σίγκερ ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που βοήθησαν τον Ντίλαν, τον διευκόλυνε στο ντεμπούτο του άλμπουμ με την Columbia Records. Προσκάλεσε επίσης τον θρυλικό τραγουδιστή – τραγουδοποιό να παίξει στο Newport Folk Festival (Ο Σίγκε υπηρέτησε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του). Το Complete Unknown πρόκειται να καταγράψει την πρώιμη καριέρα του Ντίλαν μέχρι την άφιξή του στη Νέα Υόρκη.

  Ο Τίμοθι Σαλαμέ θα υποδυθεί τον Μπομπ Ντίλαν και πρόκειται επίσης να τραγουδήσει. Η Μόνικα Μπάρμπαρο θα ενσαρκώσει την Τζόαν Μπαέζ μία από πρώτες σημαντικές τραγουδίστριες που ηχογράφησε τραγούδια του Μπομ Ντίλαν στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

  Τον περασμένο μήνα ο Τζέιμς Μάνγκολντ επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν τον Αύγουστο. 

  «Είναι τόσο ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία για μία τόσο ενδιαφέρουσα στιγμή στο σκηνικό της Αμερικής» ανέφερε ο σκηνοθέτης σε συνέντευξή του.

  via

espa el