Ο Fettah Can, από την Τουρκία, στηρίζει την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο Fettah Can, από την Τουρκία, στηρίζει την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο Fettah Can, από την Τουρκία, στηρίζει την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη

 • Ο ερμηνευτής και συνθέτης Fettah Can, από την Τουρκία, στηρίζει την πρωτοβουλία «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές» του Γιώργου Μαζωνάκη.

  Μία πρωτοβουλία με χαρακτήρα αποστολής ζωής, μια ανοιχτή πρόσκληση από το Γιώργο Μαζωνάκη σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο, παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

  Ο Fettah Can αναφέρει στο video – μήνυμά του: «Ευχαριστούμε πολύ τον οικογενειακό μας φίλο (Γιώργο) Μαζωνάκη που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αυτή την ενέργεια».

  «Το μπουζούκι είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα, για την ελληνική μουσική, κατά τη γνώμη μου. Είναι το αδελφάκι του δικού μας μπαγλαμά. Και τα δύο τα χρησιμοποιούμε με πολύ αγάπη στη μουσική μας και στις ορχήστρες μας», συνεχίζει.

  «Προσπαθώ να μάθω να παίζω μπουζούκι, έστω λίγο και ελπίζω μια μέρα να καταφέρω να παίξω αρκετά καλά. Πολλούς χαιρετισμούς, με αγάπη», λέει.

  Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε τον Fettah Can, με ένα προσωπικό μήνυμα.

  «Αδερφέ μου δεν θα ξεχάσω ένα ξημέρωμα που έπαιζες μπουζούκι με θέα τον Βόσπορο. Σ’ ευχαριστώ για τα λόγια και τα τραγούδια σου», σημείωσε.

  Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκίνησε μία πρωτοβουλία με χαρακτήρα αποστολής ζωής, μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

  Πάμε μαζί του να ανοίξουμε τη συζήτηση, να εμπνευστούμε, να ονειρευτούμε, να φτιάξουμε νέες ιστορίες.