Πάολα και Στέλιος Ρόκκος ξεκινούν εμφανίσεις στην «Πύλη Α Performance Stage»

Πάολα και Στέλιος Ρόκκος συνεχίζουν τις εμφανίσεις στην «Πύλη Α Performance Stage»

Πάολα και Στέλιος Ρόκκος συνεχίζουν τις εμφανίσεις στην «Πύλη Α Performance Stage»

 • Η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου

  Τηρώντας πιστά τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα*, οι δύο επιτυχημένοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες σας περιμένουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην «Πύλη Α Performance Stage».

  Η Πάολα, η σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα παρασύρει για ακόμα μία φορά το κοινό όπως μόνο εκείνη ξέρει, με τις μεγάλες επιτυχίες της, τις δυναμικές ερμηνείες της και την εκρηκτική σκηνική παρουσία της.

  Με το πάθος και τον δυναμισμό της, θα χαρίσει μοναδικές βραδιές γεμάτες αυθεντικές επιτυχίες που έχει αγαπήσει το κοινό.

  O Στέλιος Ρόκκος θα προσφέρει μοναδικές στιγμές με τις ανεξίτηλες επιτυχίες του, τη ροκ διάθεσή του, τις ανατρεπτικές μουσικές επιλογές του και τις δυνατές ερμηνείες του.

  Ως ένα διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνης, ξέρει όπως κανείς άλλος να μας αφιερώνει αξεπέραστα τραγούδια που αγγίζουν την καρδιά μας.

  Η χημεία μεταξύ της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου αποτυπώνεται επί σκηνής στην «Πύλη Α Performance Stage» σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με καθηλωτικές ερμηνείες, μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και κοινά στιγμιότυπα που εντυπωσιάζουν.

  * Σημειώνεται ότι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει είτε να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης.

  Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2310-553158 / 2310-553198

  Με την υποστήριξη του Κοσμοράδιο 95,1

espa el