Ποιος θα υποδυθεί τον Μάικλ Τζάκσον στην αφιερωματική ταινία "Michael"

Ποιος θα υποδυθεί τον Μάικλ Τζάκσον στην αφιερωματική ταινία "Michael"

Ποιος θα υποδυθεί τον Μάικλ Τζάκσον στην αφιερωματική ταινία

  • Τον Μάικλ Τζάκσον αναμένεται να ενσαρκώσει σε βιογραφική ταινία ο ανιψιός του διάσημου τραγουδιστή. Ο 26χρονος Jaafar θα υποδυθεί τον τραγουδιστή στη νέα ταινία που θα μεταφερθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, μετά το μιούζικαλ «MJ» που ανέβηκε στο Μπρόντγουεϊ, με εισπράξεις πάνω από 83 εκατομμύρια δολάρια.

    Μάλιστα, τον 26χρονο επέλεξε ο παραγωγός της ταινίας, Γκράχαμ Κινγκ, ο οποίος υπογράφει και τη βραβευμένη με Όσκαρ βιογραφικής ταινία «Bohemian Rhapsody». Όπως τόνισε, χρειάστηκε να αναζητήσει σε ολόκληρο τον κόσμο τον ηθοποιό που θα ενσάρκωνε τον ρόλο του θρυλικού καλλιτέχνη. 

    «Γνώρισα τον Τζαφάρ πριν από δύο χρόνια και ενθουσιάστηκα από τον τρόπο που ενσαρκώνει το πνεύμα και την προσωπικότητα του Μάικλ. Ήταν κάτι τόσο δυνατό που ακόμη και μετά από παγκόσμια έρευνα, ήταν ξεκάθαρο πως αυτός έπρεπε να αναλάβει αυτόν τον ρόλο», είπε ο ίδιος.

    Σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται με ένα μέρος της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον, με το ενδεχόμενο αν θα αναφερθούν στις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών να παραμένει ανοικτό.

     

espa el