Πουλάνε πουλόβερ 1.450 δολαρίων που σε κάνει να μοιάζεις φτωχός

Πουλάνε πουλόβερ 1.450 δολαρίων που σε κάνει να μοιάζεις φτωχός

Πουλάνε πουλόβερ 1.450 δολαρίων που σε κάνει να μοιάζεις φτωχός

 • Ο οίκος Balenciaga δίνει τη δυνατότητα στους πλούσιους να αγοράσουν ένα πουλόβερ που θα τους κάνει για λίγο να νιώσουν φτωχοί.
  Ο οίκος μόδας Balenciaga έχει προκαλέσει σάλο με μια νέα σειρά από ξεσκισμένα πουλόβερ που μοιάζουν να έχουν φαγωθεί από αρουραίους, αλλά κοστίζουν μια μικρή περιουσία.
   
  Οι σχεδιαστές του Balenciaga προσπαθούσαν πάντα να ξεπεράσουν τα όρια της μόδας, αλλά μερικές φορές τείνουν να υπερβαίνουν κάθε όριο.
  Μετά την πολυτελή φούστα αξίας 2.300 δολαρίων εμπνευσμένη από λάστιχα αυτοκινήτων τώρα ο οίκος λανσάρει μια ολόκληρη σειρά από ταλαιπωρημένα, υψηλής ποιότητας μάλλινα πουλόβερ που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν κάποιον να φαίνεται εξαιρετικά φτωχός ή σαν να τη γλίτωσε από επίθεση άγριου ζώου.
   
  Το μόνο πράγμα που προδίδει την προέλευσή του είναι η τιμή, η οποία ανέρχεται στα 1.450 δολάρια στο ηλεκτρονικό κατάστημα Balenciaga.
   
  Με όνομα «Destroyed Crewneck», το αμφιλεγόμενο ρούχο είναι στην πραγματικότητα φτιαγμένο από «100% παρθένο μαλλί» κάτι που δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως.
  Τα «κατεστραμμένα» πουλόβερ έχουν προκαλέσει σφοδρή κριτική στο διαδίκτυο, με τους περισσότερους χρήστες των social media να κράζουν τον Balenciaga για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του.
   
  «Πληρώστε 1.150 ευρώ για να φαίνεστε φτωχοί» δημοσίευσε ένας χρήστης.
  Σε περίπτωση που αγαπάτε αυτό το λουκ αλλά δεν σας αρέσουν πολύ τα πουλόβερ, να ξέρετε ότι η διάσημη μάρκα πωλεί επίσης κατεστραμμένα μπλουζάκια και φούτερ.
   
  May be an image of text that says 'INICIO MUJER ROPA PUNTO JERSEY CON CUELLO REDONDO DESTROYED'
   

espa el