Τα 5 πιο εκνευριστικά πράγματα στο online φλερτ

Τα 5 πιο εκνευριστικά πράγματα στο online φλερτ

Τα 5 πιο εκνευριστικά πράγματα στο online φλερτ

 • Δέσε τη ζώνη σου, πάρε τα ηρεμιστικά σου γιατί θα ξύσουμε πληγές και ετοιμάσου να ταυτιστείς.

  Σου στέλνουν μήνυμα, απαντάς άμεσα και μετά τους καταπίνει η μαύρη τρύπα
  Σε αυτή τη συνθήκη, αν σταλεί ένα μήνυμα στις 11 και απαντήσεις στις 11 και 5 δευτερόλεπτα αναμένοντας μια ανταπόκριση και δεν βλέπεις καν το «Διαβάστηκε», αλλά περνάει ένα 24ωρο και βάλε μέχρι να απαντήσει – συνήθως δεν απαντάει αλλά αρχίζει νέα συζήτηση – τότε αναρωτιέσαι πολλά. Να του έπεσε το κινητό στη λεκάνη; Να διακατέχεται το άλλο άτομο από τον φόβο της επικοινωνίας, οπότε να στέλνει κάτι και μετά να βγαίνει offline; Να έχει βάλει κάποιο στοίχημα για το πόσο γρήγορα μπορεί να αφήσει τον άλλον στο «Δεν Διαβάστηκε»;

  Μονολεκτικές απαντήσεις στο φλερτ
  Αυτό είναι old time classic στο online φλερτ. Αλλά ποτέ δε χάνει την αξία του. Κάθεσαι εσύ και ρωτάς το άλλο άτομο τόσα πράγματα για τη ζωή του, γράφεις κατεβατά για τη δική σου ζωή και βλέπεις να σου απαντάει ένα «Οκ». Ή «Ναι, κατάλαβα»

  Μονολεκτικές απαντήσεις χωρίς να δείχνουν ενδιαφέρον για σένα
  Εδώ όχι μόνο απαντούν μονολεκτικά, αλλά δεν ρωτάνε πίσω. Θα ρωτήσεις εσύ για παράδειγμα ένα «τι κάνεις;» και θα σου απαντήσουν «Καλα». Περιμένεις πως θα δείξει την ελάχιστη αστική ευγένεια, την ελάχιστη κοινωνική ανταπόκριση και θα πει ένα «Εσύ;», αλλά όχι.

  Οι «δε θα μπορέσω σήμερα γιατί μου έτυχε ένα ζήτημα υγείας» που μετά ανεβάζουν στόρι από πάρτι
  Πόσες γιαγιάδες έχουν βρεθεί στο νοσοκομείο; Πόσοι γονείς απέκτησαν Covid; Και πες, οκ, να χρησιμοποιήσεις δικαιολογία. Αλλά να έχεις μετά και τόσο θράσος ώστε να ανεβάζεις stories από πάρτυ ή μπαρ όπου έχεις πάει; Να μη μπαίνεις καν στον κόπο να κάνεις hide το story από τον εκάστοτε εμένα; 

  Οι αρνητές του «Όχι»
  Όταν κάποιος σου λέει να βγείτε ή να μιλάτε για να γνωριστείτε, υπάρχουν δύο απαντήσεις: Ναι ή Όχι. Είτε αυτές ακριβώς είτε με τρόπο περιγραφικό είτε με τρόπο έμπρακτο. Κυρίως όμως λεκτικό που είναι ξεκάθαρος. Κι οτιδήποτε από τα δύο ειπωθεί, αυτό να ισχύει. Όχι να λέγεται «Ναι» που σημαίνει «Όχι» και να φαίνεται ο άλλος ενοχλητικός και να νιώθει και άσχημα με τον εαυτό του, ούτε τα «Όχι» να σημαίνουν «Ναι» και ο άλλος να σκέφτεται ότι φταίει που δεν κατάλαβε το υποδόριο σινιάλο σου.

   

   

espa el