Τα αδέρφια Μαραβέγια μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

Τα αδέρφια Μαραβέγια μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

Τα αδέρφια Μαραβέγια μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

 • Ο φωτογραφικός φακός τους gossip-tv.gr απαθανάτισε τον Κωστή Μαραβέγια με τον αδερφό του, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο μέρος οπού ο Κωστής λατρεύει κι αυτό δεν είναι άλλο από το κέντρο της Αθήνας. Μαζί τους ήταν και η σύντροφός του τραγουδιστή, Τόνια Σωτηροπούλου. Ο Κωστής έδειχνε ευδιάθετος και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες μόλις αντιλήφθηκε τον φακό, χαμογέλασε και αμέσως αγκάλιασε τον αδερφό του, δείχνοντας μας πόσο αγαπημένοι είναι.

  Ο Κωστής τη φετινή χρονιά ήθελε να αφοσιωθεί στη μουσική και στο project που έχει αναλάβει, την ενορχήστρωση της παράστασης «Ωνάσης - Τα Θέλω Όλα».

  «Μεγάλη μου τιμή και χαρά. Για εμένα είναι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ. Θαυμάζω στο θέατρο, την ομαδικότητα και εργατικότητα. Αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να υπηρετήσω το κείμενο, τον σκηνοθέτη. Αυτό που ήταν αρκετά ιδιαίτερο ήταν πώς να ενορχηστρώσω τον Αριστοτέλη Ωνάση. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ελπίζω να έρθετε όλοι να το δείτε», είχε πει ο ίδιος στη Συνέντευξη Τύπου.

  maraveyas 2 773x1024

   

  Τα δυο αδέρφια δεν τους συνδέει μόνο δεσμοί αίματος αλλά και οι επαγγελματικές συνεργασίες. Ο Νίκος Μαραβέγιας αγαπά την μουσική όσο και ο αδερφός του. Συχνά παίζει ως dj σε διάφορα στέκια της Αθήνας ενώ τον βλέπουμε συνεχώς στο πλευρό του αδερφού τους στις συναυλίες του.