Τάμτα: Έχω κριθεί για το πόσο αδύνατη είμαι

Τάμτα: Έχω κριθεί για το πόσο αδύνατη είμαι

Τάμτα: Έχω κριθεί για το πόσο αδύνατη είμαι

 • Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Νίκο Συρίγο έδωσε συνέντευξη η Τάμτα. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για την εμφάνισή της.
  «Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν η το ντύσιμο έχει ηλικία. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, λέω έτσι ντυνόμουν και πριν από 15 χρόνια. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και σε όποια ηλικία θέλεις. Άσε τους άλλους να λένε. Φυσικά μπορεί να φοράει ο καθένας ό,τι θέλει. Πολλές φορές έχω βάλει και εγώ ρούχα που έχουν σχολιαστεί. Και;

  Δεν έγινε κάτι. Το σώμα και τα κιλά μίας γυναίκας δεν μπορούν να την εμποδίσουν να φορέσει ό,τι εκείνη θέλει. Όταν κοιτάει στον καθρέπτη της και την ευχαριστεί και της αρέσει, αυτό πρέπει να κάνει. Έχω κριθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είμαι, έχω ακούσει πολύ σκληρές κουβέντες», είπε αρχικά η Τάμτα.

  Για τη Eurovision, η Τάμτα απάντησε: «Αν είχα την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα, θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω μου. Όταν πήγα με την Κύπρο, το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% επιλογής μου».
  Αναφερόμενη στην τραπ μουσική, η Τάμτα είπε: «Στην τραπ υπάρχουν παιδιά που γράφουν φανταστικά κομμάτια, με ωραίους στίχους και είναι υπέροχοι καλλιτέχνες και αυτοί που δεν μας εκφράζουν. Δεν είμαι εναντίον κανενός είδους μουσικής».

  Κλείνοντας, η Τάμτα ανέφερε: «Όταν αντιλαμβάνεσαι και συζητάς τα λάθη που έχεις κάνει με το παιδί σου, τότε κάπως διορθώνονται. Όταν αισθάνομαι ότι οφείλω να πω συγγνώμη στην κόρη μου, το έχω κάνει με όλη μου την καρδιά».

  via

espa el