Τι παίζουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Θεσσαλονίκης; (9-15/9)

Τι παίζουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Θεσσαλονίκης; (9-15/9)

Τι παίζουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Θεσσαλονίκης; (9-15/9)

 • ΑΠΟΛΛΩΝ (τηλ. 2310-828-642 Σαρανταπόρου 4, Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.cineapollon.gr & www.viva.gr/tickets/cinemas/therina-cinema/apollon/)

  Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη: Μία Σφαίρα στην Καρδιά (Συνδιοργάνωση Kemes) (Προβολές: Πέμπτη 20:30) / Άσπρο Πάτο (Προβολές: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Τρίτη, Τετάρτη 20:30) / Annette (Προβολές: 22:30, εκτός Δευτέρας)  / Σινεφίλ Δευτέρες (Κemes) : Το Δέντρο με τα Τσόκαρα του Ερμάνο Όλμι (Προβολές: Δευτέρα 21:00)

  ΕΛΛΗΝΙΣ 1 (τηλ. 2310-28 08 28 Λεωφ. Στρατού. Δίπλα στο Βελλίδειο, Προπώληση εισιτηρίων  www.viva.gr/tickets/cinemas/therina-cinema/ellinis-1-2/)

  Best sellers (Προβολές: 20:10, εκτός Σαββάτου και εκτός Τρίτης) / Ο πράσινος ιππότης (Προβολές: 22:10, Σάββατο και Τρίτη 22:40, εκτός Τετάρτης) / Ο πατέρας (Προβολές: Τετάρτη 22:10)

   

  ΕΛΛΗΝΙΣ 2  (τηλ. 2310-28 08 28 Λεωφ. Στρατού. Στη βεράντα του Βελλίδειου, Προπώληση εισιτηρίων  www.viva.gr/tickets/cinemas/therina-cinema/ellinis-1-2/)   

  Οι προβολές στο ΕΛΛΗΝΙΣ 2 θα συνεχιστούν από 20/9.

  ΝΑΤΑΛΙ (2310-829-457 (Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, Αγορά εισιτηρίων: www.viva.gr/tickets/cinemas/therina-cinema/natali/)

   Ο Άνθρωπος του Θεού (Προβολές: 20:30 - 22:30)

  ΘΕΑΤΡΟ

   ΕΛΛΗΝΙΣ 1 (τηλ. 2310-28 08 28 Λεωφ. Στρατού. Δίπλα στο Βελλίδειο)

  STAND UP COMEDY: Στέλιος Ανατολίτης ΧΑΠΙ

  Η δεύτερο σόλο παράσταση του Στέλιου Ανατολίτη, μετά από μια sold out σεζόν στην Αθήνα, αψηφά τον Sars-Cov-2 καθώς εμβολιάζεται, φοράει μάσκα, κρατάει αποστάσεις και οπλίζεται με υπομονή και χιούμορ για δεύτερη χρονιά. 

  Μια παράσταση για τα παραπάνω κιλά, την επιστήμη, την κατάθλιψη, τα ψυχοφάρμακα και γενικά όλα τα θέματα που θα έπρεπε να συζητάει με ψυχολόγο. Που το κάνει κι αυτό, αλλά γιατί να μην το κάνει και δημόσια; Δεν εγγυόμαστε αστεία για την πανδημία γιατί μπορεί και να τα έχουμε σιχαθεί. Μπορεί και όχι.

  Το “Χάπι” είναι μια παράσταση πιο σκοτεινή από τις “Μάχες με Νεράιδες” κι ο Στέλιος πατάει πάνω σε προσωπικά βιώματα και περιστατικά για να βγάλει από μέσα του οτιδήποτε του φαίνεται παράλογο και καταπιεστικό. Επίσης, είναι υπερβολικά πολύ αστεία και δεν ξέρουμε αν θα αντέξετε. (εντάξει, γράφουμε και μια υπερβολή για να μπορέσει να πουλήσει κανένα εισιτήριο και να μας πληρώσει) και δεν πρέπει να την χάσει κανένας γιατί έχουμε και νοίκια να πληρώσουμε, ειδικά τώρα με την πανδημία. Μην έρθετε άρρωστοι, δεν έχει χάπια στο ταμείο. Για μία μοναδική παράσταση στο Θερινό ΕΛΛΗΝΙΣ την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 8:30μ.μ.

  ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

   ΕΛΛΗΝΙΣ 1 (τηλ. 2310-28 08 28 Λεωφ. Στρατού. Δίπλα στο Βελλίδειο)

  Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης!
  Η υπόθεση του έργου
  Ο καλόκαρδος Πρίγκιπας Λεμόνης γνωρίζει την όμορφη Κρεμμύδω και την ερωτεύεται! Παρά τις αντιρρήσεις που έχει ο περίγυρος και των δυο θα παντρευτούν και θα απαντήσουν σε όλους όσους επικρίνουν την αγάπη τους...με αγάπη!!!

  Πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια, βιντεοπροβολές, μουσική και χορός με τα αγαπημένα μας τραγούδιασε μια παράσταση που το γέλιο και η αγάπη γεμίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων! Για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Θερινό ΕΛΛΗΝΙΣ την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 11:00π.μ. και στις 12:30μ.μ.

espa el