Χριστουγεννιάτικο Bazaar για το Σωματείο Α.ΜΕ.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» 1-3/12

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για το Σωματείο Α.ΜΕ.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» 1-3/12

 Χριστουγεννιάτικο Bazaar για το Σωματείο Α.ΜΕ.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» 1-3/12

 • Το Σωματείο Α.ΜΕ.Α «Ο ΣΩΤΗΡ» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στη δομή του Φορέα «Το Δέντρο της Ζωής» επί της οδού Πολυκλείτου Ρέγκου 17.

  Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στις 19:00 θα  γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από την Πρόεδρο, κ. Ράνια Λιακοπούλου και θα απολαύσουμε τα κάλαντα από τους ωφελούμενους του Φορέα μας.

  Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, σας προσκαλούμε σε μία συζήτηση με τον παραολυμπιονίκη κολύμβησης, κ. Αντώνη Τσαπατάκη σε συνεργασία με τα JOIN JUICE BARS στις 11:00 στο χώρο του Bazaar, Πολυκλείτου Ρέγκου 17.

  Στο Bazaar θα διατεθούν χειροποίητα χριστουγεννιάτικα είδη και διακοσμητικά  φτιαγμένα από τα προεπαγγελματικά εργαστήρια του φορέα, χριστουγεννιάτικα άνθη, καλλυντικά, κοσμήματα, πακέτα δώρων, γλυκά, κρασιά και πολλά ακόμα προϊόντα.

  Το Κέντρο Α.με.Α «Ο ΣΩΤΗΡ», σήμερα, εξυπηρετεί και εκπαιδεύει σε καθημερινή βάση περισσότερα από 200 άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα, με νοητική υστέρηση, σύνδρομο Down, αυτισμό και άλλες νοητικές αναπηρίες, διατηρώντας δομές εκπαίδευσης, περίθαλψης, σίτισης και διαμονής  των ωφελουμένων σε στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης. 

  Για περισσότερες πληροφορίες:
  Τηλ. 2310 – 820655

  www.kentroameasotir.gr

espa el