Cosmo gossip: Μιχάλης Χατζηγιάννης, Χρήστος Μενιδιάτης, Θάνος Πετρέλης
-
Και αυτή την εβδομάδα το cosmo-gossip σας ενημερώνει για το τι συμβαίνει στη ζωή των αγαπημένων σας καλλιτεχνών και όχι μόνο!
Τα δημοσιεύματα που την θέλουν να παντρεύεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με κουμπάρα την Άννα Βίσση, αλλά και τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον, σχολίασε, πριν από λίγες ημέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια! Δημοσίευμα ανέφερε πως η κουμπαριά «σφραγίστηκε» μετά τη συνεργασία της Άννας και του Μιχάλη, οι οποίοι έκαναν σειρά συναυλιών στην Κύπρο με μεγάλη επιτυχία. Η αγαπημένη ηθοποιός είπε πως τίποτα δεν ισχύει και πιστεύει πως όλο αυτό έγινε για να γεμίσουν με θέματα εφημερίδες και περιοδικά. Όσο για τι θα κάνει φέτος είπε πως προς το παρόν έχει αφοσιωθεί στο θέατρο χωρίς να σημαίνει ότι θα γυρίσει την πλάτη της στην τηλεόραση μιας και της έχει προσφέρει πολλά πράγματα.
Υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό κύκλο βάφτισαν την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου τον δεύτερο γιο τους, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Νάνσυ Μπίσια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ζευγάρι που κρατά χαμηλούς τόνους και γενικά δεν εκθέτει προς τα έξω την προσωπική του ζωή βάπτισε τον περίπου επτά μηνών μπέμπη του στον Πόρο, με καλεσμένους συγγενείς, συνεργάτες και καλούς φίλους. Ο δεύτερος γιος του ζευγαριού γεννήθηκε τον Μάρτιο και του έδωσαν το όνομα Παναγιώτης από τον πατέρα της Νάνσυς. Μετά τις όμορφες οικογενειακές στιγμές, ο Χρήστος θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με το Χρήστο Χολίδη και τη Βασιλική Νταντά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, όπου θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, αλλά στο πλευρό του Αντύπα.
Όχι μια, ούτε δυο αλλά τέσσερις είναι πλέον οι γυναίκες στη ζωή του Θάνου Πετρέλη, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο, το πρωί της Δευτέρας, την τρίτη κορούλα τους! Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε τη χαρά του με τους φίλους του στο διαδίκτυο, με έναν πρωτότυπο και γλυκό τρόπο. Ανακοίνωσε τον ερχομό του πελαργού με φωτογραφία στα social media, στην οποία οι δύο κόρες του, Αγάπη και Σήλια, κρατούν χαρτιά, με την πρώτη να γράφει «μεγαλύτερη» και τη δεύτερη «μικρότερη», που… είχε σβήσει για χάρη της λέξης «μεσαία»! Η σύζυγος του Θάνου Πετρέλη, Σοφία, γέννησε ανήμερα των γενεθλίων της παίρνοντας έτσι το καλύτερο δώρο. Η μικρή ήρθε στον κόσμο στις στις 11:45, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων της Αθήνας, με καισαρική τομή και βάρος 2.620 γραμμάρια. Μητέρα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας και θα πάρουν εξιτήριο την Παρασκευή. Άντε να τους ζήσει!