Σχετικά με εμάς | Κοσμοραδιο 95,1

Ο σταθμός

About us

 • Το Κοσμοράδιο 95,1 είναι ο κορυφαίος σταθμός της Θεσσαλονίκης αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας που μεταδίδει ελληνική μουσική.

  Ξεκίνησε την λειτουργία του το 1987 και μέχρι σήμερα έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και τις αποκλειστικότητες νέων τραγουδιών, συνεντεύξεις των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών, τα σημαντικότερα event, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις της πόλης.

  Οι παραγωγοί του Κοσμοράδιο 95,1 μεταδίδουν καθημερινά τις Νο1 ελληνικές επιτυχίες και συντροφεύουν με θετική ενέργεια τις χιλιάδες ακροατών που τους επιβραβεύουν με την πρώτη θέση ακροαματικότητας αλλά και πρώτη θέση στην καρδιά τους.

  Οι πολλοί και πρωτότυποι διαγωνισμοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των εκπομπών, χαρίζοντας καθημερινά δώρα και όμορφες εμπειρίες.

  Η επικοινωνία με τους ακροατές είναι σημαντικό μέρος της καθημερινότητας του σταθμού.

  Τα social media του Κοσμοράδιο 95,1, εκτός από πύλη επικοινωνίας με τους φίλους από την Θεσσαλονίκη και όλον τον κόσμο, είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις σε διάδραση σε όλη την Ελλάδα, έχοντας αποσπάσει και βραβεία για το καινοτόμο περιεχόμενό τους.

  Αν και τα studio του σταθμού βρίσκονται στην καρδιά της πόλης (στην Τσιμισκή 51) η παρουσία μας δεν περιορίζεται εκεί, αλλά με την κατάλληλη αφορμή βρισκόμαστε σε κάθε σημείο της πόλης, εκπέμποντας ζωντανά και πιο κοντά στους αγαπημένους μας ακροατές.

  Το σύνθημά μας που κάνουμε συνεχώς πράξη;

  Ανεβαίνουμε μαζί!

espa el