Δεν είχε άδεια οδήγησης και εμφανίστηκε μέσω zoom στο δικαστήριο ενώ οδηγούσε

Δεν είχε άδεια οδήγησης και εμφανίστηκε μέσω zoom στο δικαστήριο ενώ οδηγούσε

Δεν είχε άδεια οδήγησης και εμφανίστηκε μέσω zoom στο δικαστήριο ενώ οδηγούσε

 • Ένας δικαστής στο Μίσιγκαν τον ΗΠΑ έμεινε άναυδος όταν άνδρας με ανασταλείσα άδεια οδήγησης συμμετείχε σε ακροαματική διαδικασία μέσω κάμερας, ενώ οδηγούσε παράνομα το αυτοκίνητό του.
  Ο Corey Harris, 44 ετών, εμφανίστηκε στην οθόνη πίσω από το τιμόνι, καθώς ο δικαστής της κομητείας Washtenaw, J. Cedric Simpson, τα έχασε μπροστά στην κάμερα.
  «Κύριε Harris, οδηγείτε;» ρώτησε ο Simpson γεμάτος απορία, σύμφωνα με τα πλάνα που δημοσίευσε το mlive.com.

  Ο Simpson ομολόγησε αδιάφορα ότι οδηγεί χωρίς να του περάσει από το μυαλό ότι δεν επιτρεπόταν να οδηγήσει αφού του είχαν πάρει το δίπλωμα οδήγησης.

  «Για την ακρίβεια, μπαίνω στο γραφείο του γιατρού μου», λέει ατάραχος ο άνδρας.
  Αφού παρκάρει, ο δικαστής του εξηγεί ότι παραβιάζει κατάφωρα το νόμο.

  «Ίσως να μην καταλαβαίνω κάτι. Πρόκειται για οδήγηση ενώ υπάρχει αναστολή άδειας οδήγησης», αναρωτιέται με ύφος ο δικαστής απευθυνόμενος στην δικηγόρο του άνδρα, η οποία βρίσκεται στην αίθουσα. «Και απλά οδηγάει. Και δεν είχε δίπλωμα».

  Στη συνέχεια, η δικηγόρος του Harris προσπαθεί να εξηγήσει ότι αυτές είναι απλώς «οι κατηγορίες» - και ο δικαστής απαντά: «Όχι, κοιτάζω το ποινικό του μητρώο. Δεν έχει άδεια οδήγησης».
  Η δικηγόρος δεν ξέρει τι να πει και απαντά καταφατικά στον δικαστή.

  «Δεν ξέρω καν γιατί να το κάνει αυτό», λέει ο δικαστής στο βίντεο που δημοσίευσε το CBS News, προτού ανακαλέσει την εγγύηση του Χάρις και τον καταδικάσει σε φυλάκιση.

  Ο άνδρας παρακολουθεί σαστισμένος τον παραπάνω διάλογο, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που μόλις έκανε, αναφωνώντας: «Ω θέε μου».

   

  via

espa el