Ελένη Φουρέιρα: Η συγκινητική της ανάρτηση για την συναυλία της στο Κατράκειο
-
Πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, στη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, κάνοντας το θέατρο κατάμεστο. Η καλλιτέχνιδα, μάγεψε τους θαυμαστές της για 2.5 ώρες μα παλιές και καινούργιες επιτυχίες της, με τις οποίες χόρευαν μικροί και μεγάλοι.
Η έναρξη έγινε με το νέο της single «Jackie O’», ενώ στη συνέχεια ερμήνευσε τραγούδια από το άλμπουμ Hybrid, όπως τα «Alleluia» και «Δεν Κάνω Εγώ Για Σπίτι», αλλά και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, με τους χιλιάδες θεατές να τραγουδούν μαζί της και να δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Σήμερα, λοιπόν, η τραγουδίστρια, μοιράστηκε κάποιες από τις αγαπημένες της στιγμές, από το χθεσινό εντυπωσιακό της show, δίνοντας την υπόσχεσή της στους Θεσσαλονικείς. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Τι ζήσαμε χθες. 8/7 ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ είσαι έτοιμη»;