"ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ"

"ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ"

 • Την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2007 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο BOOM, στον ετήσιο χορό που διοργανώνει το Πανελλήνιο Σωματείο Ιδιοκτητών Κέντρων Διασκεδάσεως "Η ΜΕΘΕΞΗ", με το πλήρες καλλιτεχνικό πρόγραμμα του κέντρου και επικεφαλής του προγράμματος την Δέσποινα Βανδή και τον Σάκη Ρουβα.
  Μαζί τους θα εμφανιστούν ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης και η Σοφία Στρατή.
  Την εκδήλωση θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους και την φιλική συμμετοχή τουςν πολλοί γνωστοί αγαπημένοι τραγουδιστές από Αθήνα και Θεσσαλόνίκη.
  Το ετήσιο ειδικό βραβείο "ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΕΙΑ", που απονέμει κάθε χρόνο το σωματείο σε καταξιωμένους καλλιτέχνες για την καλλιτεχνική τους προσφορά, αποφασίσθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ., να απονεμηθεί φέτος στον πολύ επιτυχημένο και αγαπημένο σε όλους μας ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ, σαν επιβράβευση για την λαμπρή πορεία του, αλλά και την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.
  Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν να παραστούν φίλοι του σωματείου, πολιτικοί, εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι κ.α.
  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία παρακαλούμε απευθύνεστε στην κ. Δόξα Βαλασιάδου τηλ. 2310 553158 ή στα γραφεία του σωματείου και στο τηλ. 2392072759 ή fax 23920 72926.

  Με την υποσήριξη του Κοσμοράδιο 95.1!!!

espa el