Η Καλομοίρα πήγε ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1...

Η Καλομοίρα πήγε ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1...

 • Το Κοσμοράδιο 95.1 ντύθηκε στα κόκκινα και γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων στο Studio Karaoke Be A Star με την πιο γλυκιά ύπαρξη…την Καλομοίρα.
  Με απίστευτη διάθεση και λαμπερό χαμόγελο μίλησε για όλους και για όλα με τον δικό της μοναδικό τρόπο στον Τάσο Ριζόπουλο.

  Τα: Καλομοίρα Σαράντη! Καλώς όρισες στην Θεσσαλονίκη…
  Κ:Καλώς σας βρήκα…Καλησπέρα σε όλους σας

  Τα:Ξεκινώντας θα ήθελα να σε ρωτήσω, πόσο ερωτευμένη είσαι?
  Κ:Ναι είμαι ερωτευμένη με την σοκολάτα παιδιά τρώω όλη μέρα! Πρωί, μεσημέρι και βράδυ! Εσύ?

  Τα:Δεν θέλει να μας απαντήσει! Για πες μας για την τρίτη δισκογραφική σου δουλειά.
  Κ:Ναι! Λέγεται «Η Καλομοίρα πάει cinema» και είναι ένα album που περιέχει τραγούδια από τον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο και έχει ένα DVD Karaoke όπου η ιδέα ήταν του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και δεν είναι ένας προσωπικός δίσκος, είναι ένας concept δίσκος που πολλές φορές έβγαινα στην πίστα και έλεγα τα τραγούδια μου και πάντα μου ζητούσαν να πω την «Γκαρσόνα», το «Νιάου βρε γατούλα» και νομίζω το ήθελε ο κόσμος!

  Τα:Εσύ πως αισθάνεσαι που έχεις πει τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο που τα έχουν πρώτο-τραγουδήσει μεγάλοι Σταρ της Ελληνικής Showbiz, μεγάλα ονόματα?
  Κ:Χαίρομαι πάρα πολύ αλλά ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό γιατί δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες αλλά είναι και οι άνθρωποι που έχουν γράψει τα τραγούδια όπως ο Μίμης Πλέσσας και πολλά μεγάλα ονόματα. Και χάρηκα πολύ γιατί και εγώ και η εταιρία μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, τα έχουμε πει με διαφορετικό τρόπο…του 2007.

  Τα:Φοβήθηκες ότι τα δύο προηγούμενα CD σου απευθύνονται σε ένα κοινό που σε λάτρεψε μέσα από το Fame Story. Ως ένα γλυκό πλάσμα άκρως νεανικό, άλλοι είπανε ότι είσαι η Britney Spears της Ελλάδος, άλλοι είπαν ότι είσαι το νέο αίμα το οποίο θα ξαναφέρει την pop μουσική σκηνή στο επίκεντρο. Τώρα με το τρίτο σου εγχείρημα δεν φοβήθηκες ότι αυτά τα τραγούδια επειδή είναι παλιά κλασσικά τραγούδια με μία φρέσκια εκτέλεση, μήπως χάσεις το Target Group που σε ακολουθούσε και ήθελε μια pop Καλομοίρα με καινούργια ακούσματα και όχι με παλιά.
  Κ:Βέβαια μόλις το άκουσα είπα «Ναι θέλω να το κάνω» γιατί μου άρεσε η ιδέα άλλα μόλις πήγα σπίτι το σκέφτηκα και είπα ότι δεν θα περιμένουν αυτό από εμένα αλλά είναι ωραία να κάνεις πράγματα που δεν περιμένουν από εσένα και πιστεύω ότι αν καταλάβουν τι πήγαμε να κάνουμε θα καταλάβουν και το CD και το έχουνε καταλάβει πιστεύω. Είναι ένα Fun CD.

  Τα:Τα τραγούδια σου τα έφερε ο Ιάσον ή η εταιρία και σου είπε αυτά θα πεις?
  Κ:Όχι. Η Heaven είχε συζητήσει τα κομμάτια και είπαμε θα πούμε αυτά τα τραγούδια. Είχαμε μεγάλη λίστα και απ’ όλα διαλέξαμε αυτά.

  Τα:Η δικιά σου γνώμη επηρέασε για το ποια θα πεις? Καταρχήν τα ήξερες εσύ αυτά τα τραγούδια ή όχι?
  Κ:Ναι κάποια τα ήξερα. Όχι όλα. Ήξερα το Crazy Girl, του αγοριού απέναντι…Αυτά!!! Και όλα τα άλλα τα έμαθα! Έβαλα και DVD και έβλεπα τις ταινίες αλλά δεν ήθελα να επηρεαστώ τόσο πολύ γιατί αν τις βλέπεις πολύ μετά κάνεις ότι κάνουν και τους μιμείσαι.

  Τα:Ποιο τραγούδι σε δυσκόλεψε ποιο πολύ στην ερμηνεία του? Ποιο τραγούδι είχες τις περισσότερες άγνωστες λέξεις?
  Κ:Ήταν το τελευταίο που γράψαμε γιατί μου έλεγαν να το γράψουμε και τους έλεγα όλο αύριο αύριο…

  Τα:Ποιο είναι αυτό?
  Κ:Το έκλαψα χθες…γιατί το έχει πει ο Γιάννης Πουλόπουλος….και είχα λίγο άγχος γι αυτό το κομμάτι.

  Τα: Καλομοίρα του αγοριού απέναντι ! Δεν την γλιτώνεις την ερώτηση σήμερα…για πιο αγόρι το τραγουδάς?
  Κ:Του αγοριού απέναντι από εμένα που σημαίνει ΕΣΕΝΑ!

  Τα:Έτσι μας ξεγελάει πάντα η Καλομοίρα! Λοιπόν να συνεχίσουμε την κουβέντα μας και θέλω να μου πεις πως προλαβαίνεις την Κυριακή και μετά το «Πιο πολύ την Κυριακή» του Γρηγόρη πας στο μαγαζί να τραγουδήσεις. Προλα

espa el