Η Κέλλυ Κελεκίδου επισκέφθηκε την πόλη της και το Κοσμοράδιο 95,1...

Η Κέλλυ Κελεκίδου επισκέφθηκε την πόλη της και το Κοσμοράδιο 95,1...

 • Τα: Σήμερα ξύπνησα πολύ όμορφα! Μια μελωδική φωνή με ξύπνησε το πρωί γύρω στις 11! Ποια ήταν αυτή? Η κυρία που κάθεται απέναντι μου και με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει τι ώρα είναι το ραντεβού μας …Η Κέλλύ Κελεκίδου! Καλώς όρισες…
  Κ:Καλώς σας βρήκα…

  Τα:Λοιπόν, στα πάτρια εδάφη! Πως αισθάνεσαι μετά από τόσο καιρό?
  Κ:Πώς να αισθάνομαι? Η χαρά μου είναι πάρα πολύ μεγάλη. Η αλήθεια είναι ότι έρχομαι λίγο σπάνια, αλλά όταν έρχομαι και είμαι στη φάση και μπαίνω στο ταξί από το αεροδρόμιο για να πάω στο σπίτι μου τότε λέω «Ξέρεις, ήρθα σπίτι μου» αυτή η αίσθηση είναι τόσο συγκινητική. Υπάρχουν στιγμές που μόνο εδώ στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη ξεκουράζομαι!

  Τα:Βασικά είναι χαρά μας που μας επισκέπτεσαι αραιά και που γιατί ξέρουμε ότι στην Αθήνα απολαμβάνεις αυτό που ήθελες τόσο πολύ. Δηλαδή την αναγνωρισιμότητα, την επιτυχία! ¨Ήδη έχουμε στα χέρια μας την δεύτερη δισκογραφική σου δουλειά που και πάλι τα δύο πρώτα τραγούδια σου μεταδίδονται σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας. Όσο αφορά τις εμφανίσεις σου στο Φως με τον Νίκο Κουρκούλη δεν έχω λόγια να το περιγράψω!
  Κ:Ακριβώς! Όπως είπες και πριν χαίρομαι που υπάρχει δημιουργικό τρέξιμο και καθημερινά στην Αθήνα σου δίνετε η ευκαιρία να κάνεις πάρα πολλά πράγματα. Είναι απίστευτο δηλαδή. Να κοιμάμαι 2-3 ώρες και να ξυπνάω το πρωί με το ξυπνητήρι γιατί δεν έχω κάποιον να με ξυπνάει όπως είχα εδώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου, την αδερφή μου και να έχεις και το άγχος αν δεν πας σε κάποιο ραντεβού να χάσεις κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα σου δίνει ευκαιρίες αλλά αυτή που σε καταξιώνει είναι η πόλη σου, η Θεσσαλονίκη! Και χαίρομαι πραγματικά γιατί πιστεύω ότι η πόλη μου με καταξίωσε, μου έδωσε το έναυσμα και τα φτερά για να πάω στην Αθήνα. Πολλές φορές σε συνεντεύξεις κάτω στην Αθήνα με ρωτάνε «Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό το κάτι που έχετε εσείς οι Θεσσαλονικείς»? Η αλήθεια είναι ότι εδώ στην Θεσσαλονίκη σου δίνετε η ευκαιρία να καλλιεργηθείς ακόμα περισσότερο και να ωριμάσεις σαν καλλιτέχνης.

  Τα:Να πρωταγωνιστήσεις σε σχήμα. Όπου αυτή η ευκαιρία δεν θα σου δίνονταν ποτέ στην Αθήνα.
  Κ:Σ’ αυτό πιστεύω πως έπαιξε ρόλο ο παραγωγός μου ο Νίκος Νικολαϊδης, ξέρει το μυστικό και σε ωριμάζει πολύ πριν την ώρα σου και νομίζω πως από αυτόν τον άνθρωπο έχεις να κερδίσεις τόσα πολλά πράγματα, να αγαπάς πραγματικά την δουλεία σου που μετά όταν πας στην Αθήνα σου φαίνονται τόσο εύκολα τα πάντα που λες είναι απίστευτο πόσο εύκολα είναι τελικά! Γιατί πολλές φορές τα κάνουν περίπλοκα. Λένε «πωπω θα πάω στην Αθήνα, και έτσι και αλλιώς». Εγώ πιστεύω πως αν έχεις τον σωστό άνθρωπο δίπλα σου, όπως εγώ έχω τον Νίκο Νικολαϊδη που είχε να πει από τις πρόβες, τα ρούχα, το αν βγαίνουμε χαμογελαστοί στην πίστα, να καλλιεργούμε την φωνή μας…

  Τα:Δεν είναι όμως όλοι τόσο τυχεροί όσο είσαι εσύ που βρέθηκε ο κατάλληλος άνθρωπος, υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι σου που μπορεί να δουλεύουν και να βιώνουν καταστάσεις στην Θεσσαλονίκη και όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα να μην έχουν όλα τα εφόδια! Εσύ ήσουν από τις τυχερές.
  Κ:Όταν ήμουν στην Θεσσαλονίκη, κάθε φορά φρόντιζα να κάνω ένα βήμα που θεωρούσε η Κέλλυ ότι αυτό το βήμα δεν είναι το οικονομικό, δηλαδή δεν κοιτούσα τα λεφτά. Δεν έβλεπα που θα πάρω μεγαλύτερο μεροκάματο. Κοιτούσα τι είναι αυτό που μπορεί να προσφέρει την Κέλλυ σαν καλλιτέχνης, να ανέβει ακόμη περισσότερο. Οπότε πολλές φορές στις επιλογές μου με βοήθησε και το ένστικτο μου έχοντας ένα παράδειγμα μέσα από το Ρόδον, τον Νίκο Βέρτη που είναι και αυτός ένας καλλιτέχνης από Θεσσαλονίκη, και έχοντας ένα παραγωγό σαν τον Νίκο Νικολαϊδη, θεώρησα ότι ίσως μου δοθεί και μένα η ευκαιρία αυτή να κάνω κάτι παραπέρα. Και όντως τα πράγματα ήρθαν σχεδόν όπως τα υπολόγιζα .Πήγα στην Αθήνα και ήρθαν τα πράγματα μια χαρά!

  Τα:Αν δεν σου ερχόταν τα πράγματα έτσι. Δηλαδή αν δεν πετύχαινες τον στόχο σου δηλαδή αυτό που είχες βάλεις στόχο ζωής, να

espa el