Καλοκαιρινή γιορτή από “ Tο Ευ Του Λόγου” - Δευτέρα 4/7

Καλοκαιρινή γιορτή από “ Tο Ευ Του Λόγου” - Δευτέρα 4/7

Καλοκαιρινή γιορτή από “ Tο Ευ Του Λόγου” - Δευτέρα 4/7

 •      Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 στις 19:00 στο χώρο του Ινστιτούτου – Γνωστικής – Μαθησιακής – Λογοθεραπευτικής Αποκατάστασης ΙΝΓΜΛΑ Ορθογνωσία “ Tο Ευ Του Λόγου” θα γίνει η καλοκαιρινή γιορτούλα μας!!!
        Σας περιμένουμε με χαρά για να σας ταξιδέψουμε σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι γεμάτο μουσική, παραμύθια, διαδραστικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!!!
         Στη γιορτή μας θα συμμετάσχει η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα “ Το Mουσικό Kουκί ” η οποία με την Ειδική Παιδαγωγό – Αφηγήτρια – Εικαστικό Ξένου Σουλτάνα και τη Μουσικό – Μουσικοθεραπεύτρια Μυργιαγκού Αντωνία, θα δώσουν πνοή με αφήγηση, μουσική και τραγούδι στο παραμύθι με τίτλο « Η χελώνα και το ζαρκάδι».
         Μετά την αφήγηση θα ακολουθήσει κατασκευή σχετική με το παραμύθι. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρότυπα μουσικά όργανα και να πειραματιστούν με αυτά.
         Η Ειδική Παιδαγωγός και Διευθύντρια του Ινστιτούτου κ. Θεοχαρίδου Σταυρούλα με τη Λογοθεραπευτριά κ Μαρία Παρασκευαίδου θα συνεχίσουν την ψυχαγωγία των παιδιών με μουσικοκινητικές δραστηριότητες, παραδοσιακά καλοκαιρινά παιχνίδια, ζαχαροπλαστική και πολλά τραγούδια.
         Μέσα από τις λογοθεραπευτικές και τις εκπαιδευτικές μας διαδρομές έχουμε σκοπό να ψυχαγωγήσουμε τους μικρούς μας φίλους παντρεύοντας τη θεραπεία με την ψυχαγωγία, ενημερώνοντας παράλληλα και τους γονείς.
          Στο τέλος η Διευθύντρια του Ινστιτούτου θα ευχηθεί Καλό Καλοκαίρι απονέμοντας τα πτυχία και δίνοντας τα αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά, φιλοτεχνημένα από τη Μουσικό – Τραγουδίστρια – Ανιμέιτορ Λένια Ραζή.
          Η εκδήλωση θα γίνει στον αύλειο χώρο του Ινστιτούτου, στη διεύθυνση Παπαναστασίου 7 Καλαμαριά Δωρεάν, για τους μικρούς μας φίλους και τους φίλους τους.

  Με την υποστήριξη του Κοσμοράδιο 95,1

  ProgrammaEu

espa el