Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε το πανάκριβο αυτοκίνητο του ηθοποιού

Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε το πανάκριβο αυτοκίνητο του ηθοποιού

Ο 10χρονος γιος του Μπεν Άφλεκ τράκαρε το πανάκριβο αυτοκίνητο του ηθοποιού

 • Ο Μπεν Άφλεκ και η αρραβωνιαστικιά του Τζένιφερ Λόπεζβρίσκονταν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες όταν ο 10χρονος έκανε τη… ζημιά.

  Ο Άφλεκ άφησε τον γιο του - τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ- να μπει στη θέση του οδηγού. Το αυτοκίνητο - μια Lamborghini Urus που νοικιάζεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 1.475 δολαρίων την ημέρα – στην όπισθεν που έκανε ο μικρός συγκρούστηκε ελαφρά με μια λευκή BMW.

  Στη συνέχεια, ο Σάμιουελ βγήκε από το αυτοκίνητο και έλεγξε τα δύο αυτοκίνητα.Ο Μπεν Άφλεκ έλεγξε επίσης για ζημιές και παρηγόρησε τον γιο του μετά το περιστατικό. Τον πήρε μια σφιχτή αγκαλιά για να τον παρηγορήσει.

  Εκπρόσωπος του Άφλεκ δήλωσε στο «TMZ» ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά. Ένας υπάλληλος από την αντιπροσωπεία δήλωσε στην «Post» ότι τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης είναι πολύ στενά παρκαρισμένα μεταξύ τους.
  «Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος-πίσω», είπε. «Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα στο άλλο». «Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρξαν ζημιές», δήλωσε ο υπάλληλος. «Όλοι ήταν εντάξει!» είπε. 
  «Φάνηκαν χαρούμενοι και συνέχισαν να περιηγούνται. Η αντιπροσωπεία θα τους υποδεχόταν και πάλι με μεγάλη χαρά. Ο Άφλεκ αγαπάει τα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε να ξανάρθουν», είπε ο εκπρόσωπος της αντιπροσωπείας των πολυτελών αυτοκινήτων.
  Ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ Γκάρνερ αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα.

  via

espa el