Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: Ελένη Φουρέιρα και Αναστάσιος Ράμμος στην 84η ΔΕΘ
-
Το Κοσμοράδιο 95.1 παρουσιάζει για άλλη μία φορά, κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και φέτος, στη σκηνή των Music Events της 84ης ΔΕΘ. Το πιο πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα από τις 8-15 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση θα γεμίσουν τις νύχτες της 84ης ΔΕΘ, ικανοποιώντας τις μουσικές προτιμήσεις όλων των ηλικιών.Κάθε βράδυ στις 21:30 στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ τα Music Events προσκαλούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης σε μία μεγάλη γιορτή.
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου η εκρηκτική performer Ελένη Φουρέιρα και ο πολυτάλαντος Αναστάσιος Ράμμος έρχονται να ανεβάσουν τους τόνους! Η pop queen Ελένη Φουρέιρα, που συνεχίζει να σαρώνει ανά την Ευρώπη, έρχεται στην 84η ΔΕΘ να παρουσιάσει αυτό που μόνο αυτή μπορεί να κάνει! Διασκέδαση στα ύψη!
Ο Αναστάσιος Ράμμος τραγουδοποιός και τραγουδιστής, μεγάλων επιτυχιών , μέλος των Arcade, ετοίμασε αποκλειστικά για την σκηνή των Music Events ένα πρόγραμμα εξαιρετικό!
Τις συναυλίες τις παρακολουθούν όλοι μόνο με το εισιτήριο της 84ης ΔΕΘ.
Παρουσίαζει ο Τάσος Ριζόπουλος!
Ραντεβού την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, 21:30 στην Πύλη Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.