Πελάτης εστιατορίου δειπνεί με πλαστική κούκλα

Πελάτης εστιατορίου δειπνεί με πλαστική κούκλα

Πελάτης εστιατορίου δειπνεί με πλαστική κούκλα

 • Μια σερβιτόρα στη Βόρεια Καρολίνα ισχυρίζεται ότι απολύθηκε από τη δουλειά της αφού δημοσίευσε ένα πλέον viral βίντεο στο TikTok με έναν πελάτη να δειπνεί με μια φουσκωτή κούκλα.

  Η Tara Bjork, σερβιτόρα στο Restoration Hardware Rooftop Restaurant στο Charlotte, δημοσίευσε το βίντεο, καταγράφοντας μια ασυνήθιστη σκηνή που κέρδισε γρήγορα μεγάλη προσοχή στο διαδίκτυο.
  «Εντάξει, υποτίθεται ότι δεν πρέπει να φτιάχνω TikToks στη δουλειά, αλλά αυτό το απαιτεί», είπε η Bjork στην αρχή του βίντεο. «Δουλεύω σε ένα ωραίο εστιατόριο και θέλω να δείτε τι μόλις μπήκε από την πόρτα».

  Στη συνέχεια γύρισε την κάμερα για να δείξει έναν άνδρα που γευμάτιζε καθισμένος με μια φουσκωτή γυναικεία κούκλα, η οποία ήταν στηριγμένη σε μια καρέκλα απέναντί του. Η κούκλα, με κίτρινα-ξανθά μαλλιά και ντυμένη με ένα μαύρο αμάνικο φόρεμα, τρεφόταν ακόμη και με σταφύλια από τον άνθρωπο συνοδό της, σύμφωνα με τον απολογισμό της Bjork.

   

  @t_bjork No words #fyp #work #workvibes #restauranttok #restaurant #server #serverlife #servertok ♬ original sound - Tbone

  via

espa el