Σε αυτήν την πολυκατοικία οι ένοικοι δεν θα χρειαστεί να βγουν έξω ποτέ

Σε αυτήν την πολυκατοικία οι ένοικοι δεν θα χρειαστεί να βγουν έξω ποτέ

Σε αυτήν την πολυκατοικία οι ένοικοι δεν θα χρειαστεί να βγουν έξω ποτέ

 • Βρίσκεται στην Qianjiang Century City στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της Hangzhou στην ανατολική Κίνα.

  Το τεράστιο συγκρότημα διαμερισμάτων, ονόματι Regent International προσφέρει όλες ανέσεις στους ενοίκους του, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να βγουν έξω απ’ αυτό ποτέ μέσα στην ημέρα.

  Το τεράστιο φάσμα υπηρεσιών – παροχών περιλαμβάνει γυμναστήρια μέχρι σούπερ μάρκετ έως πισίνες και κομμωτήρια Το κτίριο έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 30.000 κατοίκους, αν και σήμερα στεγάζει 20.000. Το Regent International είχε γίνει ευρύτερα γνωστό μέσω διάφορων βίντεο στο TikTok σχετικά με τις αμέτρητες ανέσεις που προσφέρει. Σήμερα δημοσιεύονται εικόνες από το εσωτερικό του, που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές με την πολυτέλεια να ξεχειλίζει από κάθε γωνιά.

  Κόστος
  Πόσο όμως κοστίζει να μείνει κανείς μέσα σε ένα από τα χιλιάδες διαμερίσματα;

  Στην περίπτωση που το budget σας είναι περιορισμένο, μπορείτε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα χωρίς παράθυρα —ναι, σωστά διαβάσατε— το οποίο κοστίζει μόλις 220 δολάρια το μήνα.
  Εάν θέλετε όμως το φως του ηλίου να μπαίνει από παντού στον χώρο σας και επιπλέον μια βεράντα για να κάθεστε και να απολαμβάνετε τη θέα, αυτό μπορεί να σας κοστίσει 550 δολάρια το μήνα. Εάν σκεφτείτε όλα όσα σας παρέχονται εντός του κτιρίου, δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα…

  Μείωση της κίνησης
  Ωστόσο, γιατί όλες αυτές οι ανέσεις;

  Η κατασκευαστική εταιρεία The Broad Group που κατασκεύασε το συγκρότημα, εξήγησε ότι αυτό έχει να κάνει με τη μείωση των επιπέδων κυκλοφορίας.

  Η εταιρεία υπολόγισε ότι το κτίριο θα κρατήσει τουλάχιστον 2.000 αυτοκίνητα μακριά από τους δρόμους, αφαιρώντας από τους κατοίκους την ανάγκη να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για τις ανέσεις τους.

  Απευθύνεται σε πτυχιούχους και τελειόφοιτους, ενώ είναι επίσης δημοφιλές σε νέους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των influencers, καθώς και σε ανθρώπους που είναι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων.

   

   

  via

espa el