Συνέντευξη Ίνας Λαζοπούλου

Συνέντευξη Ίνας Λαζοπούλου

 • Πριν λίγες μέρες η Ίνα Λαζοπούλου βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για μια και μοναδική αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπυλου «Ένατση».

  - Έχω την μεγάλη χαρά να έχω σήμερα κοντά μου η Ίνα Λαζοπούλου. Καλώς όρισες.

  - Καλώς σας βρήκα.


  - Έχεις ήδη δυο τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχία. Πως αισθάνεσαι που σιγά-σιγά δικαιώνεσαι μετά από χρόνια κόπων και προσπαθειών;

  - Δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω. Είναι πολύ νωρίς Όταν άκουσα ότι τα ραδιόφωνα παίζουν το τραγούδι μου , πάλι δεν το πίστευα. Για ένα καλλιτέχνη που προσπαθεί για χρόνια και βλέπει κάποια στιγμή κάτι να γίνεται , αργεί να καταλάβει τι έχει συμβεί , ιδικά όταν κάνεις και μια μεγάλη στροφή καριέρας και από μοντέλο ο κόσμος πρέπει να σε μάθει ως τραγουδίστρια.


  - Πόσο καιρό πήρε η ηχογράφηση του δίσκου;

  - Πάρα πολύ λίγο. Ιδικά η μπαλάντα επειδή ήμουν πολύ φορτισμένη βγήκε πολύ γρήγορα. Μέσα σε μία ώρα την τελείωσα και σηκώθηκα και έφυγα γιατί έκλαιγα και δεν άντεχα άλλο. Έτυχε σε περίοδο που δεν ήμουν καλά και το είπα με την ψυχή μου.


  - Πως τα περνάς κάτω στην Αθήνα;

  - Εκτός από τα έργα που γίνονται στην Αθήνα και δεν λένε να τελειώσουν ακόμα και μας ταλαιπωρούν με την σκόνη , εμείς είμαστε μια πολύ καλή παρέα στο μαγαζί στον Πειραιά με τους Εκείνος & Εκείνος , τον Δημήτρη Κοντολάζο , τον Γιώργο Δημητριάδη και την Ευδοκία και παίζουμε στοιχήματα για το πότε θα τελειώσουν τα Ολυμπιακά έργα.


  - Υπάρχει περίπτωση να ανηφορίσεις προς Θεσσαλονίκη;

  - Ναι βέβαια. Θα πάω και στην Κύπρο αλλά και σε άλλα νησιά.


  - Πρέπει να πούμε ότι αυτή η νέα σου δισκογραφική δουλειά είναι πάρα πολύ καλή και έχει πολύ ωραία τραγούδια. Έχει και μπαλάντες και χορευτικά κομμάτια άκρως καλοκαιρινά.

  - Να σου πω και τους συντελεστές του δίσκου γιατί αυτοί είναι οι δημιουργοί των τραγουδιών. Συνθέτης ο Αντώνης Σκόκος , στίχους ο Βαγγέλης Καρατζάνος , Δήμος Μυλωνάς , ο Χάρης Πρώιος που έχει κάνει δυο remix και επιμέλεια παραγωγής ο Τέρις Σιγανός.


  - Να σε ευχαριστήσω πολύ που ήσουν εδώ σήμερα μαζί μας.

  - Και εγώ σε ευχαριστώ και φιλάκια πολλά σε όλους.

espa el