Τυχεροί «ψάρεψαν» 78.000 δολάρια σε λίμνη

Τυχεροί «ψάρεψαν» 78.000 δολάρια σε λίμνη

Τυχεροί «ψάρεψαν» 78.000 δολάρια σε λίμνη

 • Κατά σχεδόν 100.000 πλουσιότερο επέστρεψε σπίτι του από το ψάρεμα, σε λίμνη στη Νέα Υόρκη, ένα ζευγάρι.
  O Τζέιμς Κέιν και η Μπάρμπι Αγκοστίνι πέταξαν ένα σχοινί με ένα μαγνήτη στη λίμνη του πάρκου Φλάσινγκ Μέντοους στο Κουίνς, στη Νέα Υόρκη, «ψαρεύοντας» ένα χρηματοκιβώτιο.

  Ανοίγοντας το ασφαλισμένο κουτί, το βρήκαν γεμάτο με δεσμίδες κατεστραμμένων -από το νερό- χαρτονομισμάτων των 100 δολαρίων, συνολικής αξίας περίπου 78.000 δολαρίων (ή 100.000 ευρώ). Σύμφωνα με τους ίδιους, η Αστυνομία τούς ενημέρωσε πως το εύρημά τους δεν συνδεόταν με κάποιο έγκλημα και πως μπορούσαν να κρατήσουν τα χρήματα. «Έχουμε βρει πολλά χρηματοκιβώτια στο παρελθόν», δήλωσε στο NY1 ο Κέιν που παραδέχεται πως πρώτη φορά βρίσκουν τέτοια ποσά. «Όταν τα είδα, σκέφτηκα πως δεν είναι δυνατόν. Ήταν χοντρές στίβες με εκατοδόλαρα και ήταν μούσκεμα, σχεδόν κατεστραμμένα».

  «Δεν υπήρχαν ταυτότητες, ούτε τρόπος να ταυτοποιηθεί ο ιδιοκτήτης του χρηματοκιβωτίου, οπότε η αστυνομία απλώς μας είπε “Συγχαρητήρια!”» προσθέτει η Αγκοστίνι.

  Το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε το ψάρεμα με μαγνήτη κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19. Έκτοτε, όπως λένε οι δύο τους, έχουν «ψαρέψει» από λίμνες και ποτάμια από χειροβομβίδες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και όπλα του 19ου αιώνα, έως ολόκληρες, σχεδόν άθικτες μοτοσικλέτες.

  via

   

espa el