Barbie Οppenheimer: Η καθηγήτρια που έγινε viral εξαιτίας του ονόματός της!

Barbie Οppenheimer: Η καθηγήτρια που έγινε viral εξαιτίας του ονόματός της!

Barbie Οppenheimer: Η καθηγήτρια που έγινε viral εξαιτίας του ονόματός της!

  • Το φαινόμενο του καλοκαιριού έχει όνομα… «Barbenheimer» και είναι μοναδικό. Ξεκίνησε με την ταυτόχρονη κινηματογραφική κυκλοφορία των δύο ταινιών «Barbie» και «Oppenheimer», οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή του παγκόσμιου box office σπάζοντας τα ρεκόρ.

    Η κωμική ταινία «Barbie», με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπι ως την κούκλα Mattel, ανταγωνίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το βαρύ δράμα για την ατομική βόμβα του Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

    Οι δύο ταινίες έχουν «αιχμαλωτίσει» το κοινό, με τους fans να κάνουν τα πάντα, από το να εκτυπώνουν μπλουζάκια «Barbenheimer» μέχρι να προγραμματίζουν ολόκληρες τις μέρες τους γύρω από μια διπλή προβολή «Barbie» και «Oppenheimer».

    Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα άτομο, που έχει γίνει viral, για τον πιο απίθανο λόγο. Μία 69χρονη από τη Μασαχουσέτη ονομάζεται «Barbie Οppenheimer».

    Πρόκειται για πρώην καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και γιαγιά πέντε εγγονιών, η οποία άθελά της βρέθηκε στο επίκεντρο, λόγω της παγκόσμιας φρενίτιδας με τις δύο ταινίες.

    Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξομολογήθηκε ότι ο κόσμος δεν πιστεύει πως αυτό είναι το πραγματικό της όνομα.

    «Κάποιοι νομίζουν ότι κάνω πλάκα. Είχα μαθητές από το λύκειο, οι οποίοι με θυμήθηκαν μετά από πόσα χρόνια για να σχολιάσουν αυτή τη σύμπτωση με το όνομα μου. Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός πως οι δυο ταινίες κυκλοφόρησαν τόσο κοντά χρονικά και έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, με τον κόσμο να επιστρέφει και πάλι δυναμικά στα σινεμά», είπε μιλώντας στο περιοδικό «Slate».

    Σε άλλη της συνέντευξη στη «New York Post», η Barbie Oppenheimer σημείωσε: «Τα περισσότερα από τα εγγόνια μου είναι πολύ μικρά για να καταλάβουν την τρέλα που υπάρχει, αλλά η μεγαλύτερη εγγονή μου, η οποία είναι 7 ετών και μεγάλη θαυμάστρια της Barbie έχει γοητευτεί».

    via