Είναι το φλερτ απιστία; 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνεις micro - cheating

Είναι το φλερτ απιστία; 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνεις micro - cheating

Είναι το φλερτ απιστία; 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνεις micro - cheating

 • Η απιστία αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στις σχέσεις και έχουν χυθεί τόνοι μελανιού για άρθρα που μιλούν γι’ αυτή. Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει trend στα social media ο όρος micro - cheating, που υποδηλώνει μια συμπεριφορά που δεν σχετίζεται με μια πραγματική απιστία, ωστόσο περιλαμβάνει ένα ποσοστό της.

  Σύμφωνα με το «India Today», μια μεγάλη μερίδα των ανθρώπων συνηθίζει να κάνει micro - cheating, θεωρώντας πως αυτή η πράξη είναι αθώα και δεν υπάρχει κάτι ύποπτο ή πονηρό. Από τη στιγμή που η θεωρία απέχει από την πράξη, αυτή η κατηγορία υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για απιστία απλώς για φλερτ.
  Γιατί, όμως, οι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να «ψιλοαπατήσουν»; Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα σχέσεων, Ραντίκα Μόχτα, όταν τα ζευγάρια συμπορεύονται για πολλά χρόνια και έχουν ρουτινιάσει, είναι συχνό φαινόμενο να έχουν την ανάγκη να φλερτάρουν με κάποιο άλλο πρόσωπο για να νιώσουν την επιβεβαίωση.

  Αυτή η μικρή, αλλά αθώα - όπως αναφέρεται - «απόδραση» από τη σχέση, μπορεί να ονομαστεί «μικρό - απάτη» και διαχωρίζεται σε διαβαθμίσεις. Όπως αναφέρει η ειδικός στις σχέσεις, αν κάνεις κάτι από αυτά που βρίσκονται στην παρακάτω λίστα, τότε κάνεις micro - cheating και θα πρέπει να αναζητήσεις τον λόγο που μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία.
  Οι κινήσεις που μαρτυρούν ότι κάνεις «micro - cheating»
  1.Ανταλλάσσεις τον αριθμό σου με αγνώστους που συναντάς σε ένα μπαρ ή σε ένα ταξίδι.
  2.Στέλνεις ερωτικά μηνύματα σε άλλους, γνωρίζοντας πως ο σύντροφός σου δεν θα το εγκρίνει.
  3.Δεν αποκαλύπτεις την προσωπική κατάστασή σου, όταν συνομιλείς με αγνώστους.
  4.Διατηρείς το προφίλ σου στις εφαρμογές γνωριμιών, παρά το γεγονός ότι έχεις σχέση.
  5.Εξακολουθείς να έχεις επαφή και να βγαίνεις με τον πρώην σου - που δεν έχεις ξεπεράσει.

  via

   

espa el