Γαμπρός έδιωξε την μπάντα από τη δεξίωση γιατί η τραγουδίστρια ήταν πρώην του

Γαμπρός έδιωξε την μπάντα από τη δεξίωση γιατί η τραγουδίστρια ήταν πρώην του

Γαμπρός έδιωξε την μπάντα από τη δεξίωση γιατί η τραγουδίστρια ήταν πρώην του

  • Ένας χρήστης του Reddit μοιράστηκε την ιστορία του γάμου του στο δημοφιλές φόρουμ του ιστότοπου «Am I the A------ (AITA)», όπου ρώτησε αν είχε άδικο που έδιωξε το συγκρότημα που προσέλαβε η γυναίκα του. Ο ανώνυμος γαμπρός αποκάλυψε στην ανάρτησή του ότι παντρεύτηκε την προηγούμενη μέρα και ότι «μόνο που μας κάλεσαν για τον πρώτο μας χορό» συνειδητοποίησε ότι η τραγουδίστρια του συγκροτήματος ήταν η πρώην κοπέλα του στο γυμνάσιο.

    Η σύζυγός του ήταν «αυτή που είχε την ευθύνη [για τη μουσική της ημέρας», εξήγησε, σημειώνοντας ότι «δεν ήξερε πολλά για τις πρώην μου». Ωστόσο, είπε ότι «δεν μπορούσε παρά να επικεντρωθεί μόνο στο γεγονός» ότι η πρώην του έπαιζε στον πρώτο τους χορό. «Δεν μου είπε ποτέ τι κράτηση έκανε, ούτε ρώτησα ποτέ τι είναι», έγραψε ο γαμπρός. «Τη ρώτησα τι την έκανε να επιλέξει αυτό το συγκρότημα. Είπε ότι πέρασε από ένα πρακτορείο ψυχαγωγίας, είδε το portfolio της πρώην που ήταν καλό και εντός προϋπολογισμού και έκανε κράτηση».

    Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο γαμπρός εξήγησε στη σύζυγό του ότι είχε σχέση με την τραγουδίστρια του γάμου και είπε ότι «δεν αισθάνεται άνετα» με την παρουσία της. «Είπε ότι είναι μια περίεργη σύμπτωση και μου είπε, "Γιατί είναι αυτό ένα θέμα, συνέβη εδώ και πολύ καιρό". "Της είπα ναι, αλλά νιώθω άβολα από αυτό. Η γυναίκα μου τότε είπε ότι είναι απλώς μουσική και δεν είναι τόσο μεγάλη υπόθεση αφού το συγκρότημα κάνει καλή δουλειά. Της είπα ότι θέλω να μιλήσω με το συγκρότημα».

    Παρά το αίτημα της συζύγου του, ο γαμπρός έγραψε ότι μίλησε με την πρώην κοπέλα του από το γυμνάσιο - η οποία ήταν «πολύ επαγγελματίας» και δεν γνώριζε ότι ήταν ο γάμος του όταν συμφώνησε να τραγουδήσει. Τελικά, της ζήτησε να «τελειώσει στα επόμενα 30 λεπτά και να φύγει». Ο γαμπρός πρόσθεσε ότι αυτή και το συγκρότημα φάνηκαν «σοκαρισμένοι», αλλά συμφώνησε να μην επιδιώξει την επιστροφή χρημάτων. Στη συνέχεια έγραψε ότι η σύζυγός του ήταν «έξω φρενών» για την κατάσταση και «με ρωτούσε συνέχεια γιατί είναι τόσο μεγάλη υπόθεση εξαιτίας ενός πρώην» — και αν έχει «ακόμα συναισθήματα» για την πρώην.

    via