Για ποιο λόγο μια γυναίκα κρατάει πίτσες και μπέργκερ σε συρτάρια

Για ποιο λόγο μια γυναίκα κρατάει πίτσες και μπέργκερ σε συρτάρια

Για ποιο λόγο μια γυναίκα κρατάει πίτσες και μπέργκερ σε συρτάρια

 • Μια γυναίκα έδειξε μέσα από το Tik Tok το ντουλάπι της μαμάς της όπου έχει συσκευασμένα φαγητά που, όπως υποστηρίζει η ίδια, δεν χαλάνε «ποτέ»! Ποια είναι αυτά τα τρόφιμα; Κομμάτια πίτσας, chicken nuggets, μπέργκερ, λουκάνικα και ντόνατς!

  Σύμφωνα με την κόρη, η μητέρα της διατηρεί σε κουτιά αυτά τα φαγητά εδώ και 2 χρόνια για να αποδείξει ότι τα junk food κρατάνε παραπάνω από τα μη επεξεργασμένα τρόφιμα.

  «Η μητέρα μου είναι διατροφολόγος που βοηθάει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Αυτά τα τρόφιμα εδώ καταναλώνει το 80% του Ηνωμένου Βασιλείου» εξηγεί.

  Η ανάρτηση έχει λάβει πάνω από εκατοντάδες χιλιάδες επισημάνσεις "μου αρέσει" και πολλά σχόλια από σοκαρισμένους χρήστες κοινωνικών μέσων.

  «Το 80% του Ηνωμένου Βασιλείου τρώει τώρα αυτά, πιθανώς χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς τρώει. Και παρόλο που είναι αλήθεια, ότι μπορείτε να τρώτε τα πάντα με μέτρο, το 80% της διατροφής ενός ατόμου δεν πρέπει να αποτελείται από αυτά τα τρόφιμα».

  «Κανένα φαγητό δεν θεωρείται απαγορευμένο. Απλά η μαμά μου προσπαθεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις ως προς τη διατροφή τους για να έχουν ένα πιο ευτυχισμένο, υγιεινό τρόπο ζωής».

  Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει το junk food οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να συμφωνήσουν ότι τίποτα βρώσιμο δεν πρέπει να φαίνεται ακριβώς το ίδιο μετά από δύο χρόνια μέσα σε ένα ντουλάπι!

espa el