Η συνταγή της ημέρας: Πάβλοβα από την Δέσποινα Βανδή
-
Η Δέσποινα Βανδή είναι δεινή μαγείρισσα και αυτή την περίοδο που μένει σπίτι λόγω του κορονοϊού δεν σταματάει να μεγαλουργεί στην κουζίνα της.
Η τραγουδίστρια έφτιαξε πάβλοβα και μοιράστηκε τη συνταγή με τους διαδικτυακούς της φίλους.
«Πάβλοβα! Πανεύκολη!
Για τη μαρέγκα:
Χτυπάμε 6 ασπράδια αβγών με 2 φλιτζάνια ζάχαρη που την ρίχνετε διαδοχικά και όχι όλη μαζί!
Προσθέτετε μια βανίλια και 1/2 κγ κρεμόριο ( δίνει τη γυαλάδα στην μαρέγκα)
Απλώνετε τη μαρέγκα πάνω σε μια λαδόκολλα σχηματίζοντας 2 κύκλους!
Την ψήνετε στους 70 βαθμούς για 1:30 ώρα!
Την αφήνετε άλλη μια ώρα να κρυώσει καλά!
Στη διάρκεια αυτή φτιάχνετε τη σαντιγί!
Χτυπάτε 330 ml κρέμα γάλακτος με 1/2 φλ άχνη ζαχαρη μέχρι να έρθει στη μορφή που πρέπει και τη βάζετε στο ψυγείο!
Εύκολα;;;
Συνεχίζουμε!
Κόβετε τις φράουλες που εάν είστε εντάξει άνθρωποι τις έχετε πλύνει πρώτα φαντάζομαι!
Για τη σως φράουλας απλώς χτυπάτε στο μπλέντερ φράουλες με 1 κ.σ άχνη!
Όταν κρυώσει η μαρέγκα απλώς παίζετε!!!!
Εάν έχετε καλεσμένους που δεν το βλέπω σύντομα είναι το τέλειο γλυκό!
Enjoy! Έτσι για να μη βαριόμαστε!».