Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχουμε άριστες σχέσεις»

Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχουμε άριστες σχέσεις»

Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχουμε άριστες σχέσεις»

  • Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή και τα κοινωνικά δίκτυα, ανάμεσα σε άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

    Με αφορμή το γεγονός ότι η πρώην σύντροφός του, η Ζέτα Μακρυπούλια, παρακολούθησε τη συναυλία του στον Λυκαβηττό, ο τραγουδιστής σχολίασε τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα.

    Αρχικά, σε ερώτηση για το αν ήξερε ότι η ηθοποιός θα έρθει να παρακολουθήσει τη συναυλία του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ήξερα ότι θα έρθει, η Ζέτα έρχεται σε συναυλίες που είναι στην Αθήνα και μπορεί και έχει χρόνο».
    «Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πάντα βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

    Ο παρουσιαστής ρώτησε στη συνέχεια αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού, στο οποίο ο τραγουδιστής απάντησε: «Κοίταξε επανένωση σε ένα υποθετικό σενάριο, θα πω το: "Ποτέ μη λες ποτέ". Γιατί μου έχει τύχει και θα το λέω για πάντα, έστω και για πράγματα που είμαι απόλυτα σίγουρος. Γιατί θα γυρίσεις και θα μου πεις: "Α θυμάσαι που έλεγες ποτέ". Αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».