Mυστηριώδης πελάτης αγόρασε δύο supercars για εκείνον και από ένα για τα έξι παιδιά του
-
Το πρόσφατο ταξίδι ενός παθιασμένου πελάτη στο σπίτι της Bugatti στο Molsheim της Γαλλίας ήταν ιδιαίτερα αποδοτικό. Εκτός από ένα νέο Chiron Super Sport 300+ και ένα πιστοποιημένο Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition, του παραδόθηκαν επίσης έξι μοντέλα Bugatti Baby II για τα παιδιά του.
Το Château Saint-Jean, βαθιά μέσα στην καρδιά του σπιτιού της Bugatti, είναι το μέρος όπου ο ιδρυτής της φίρμας, Ettore Bugatti, συνήθιζε να δέχεται πελάτες και να γιορτάζει την παράδοση του νέου τους αυτοκινήτου με στυλ. Κατά τη διάρκεια πολλών δεκαετιών, στους φημισμένους χώρους του Molsheim έχουν πραγματοποιηθεί αμέτρητες αξέχαστες τέτοιες παραδόσεις νέων μοντέλων.
Πρόσφατα, ένας από τους πιο παθιασμένους ιδιοκτήτες Bugatti επισκέφτηκε το Molsheim και έφυγε με όχι ένα αλλά οκτώ νέα μοντέλα Bugatti: ένα Chiron Super Sport 300+, ένα από τα οκτώ Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition με πιστοποίηση «La Maison Pur Sang», και έξι Bugatti Baby II σε έντονα ανοιξιάτικα χρώματα.
Η εμπειρία του Molsheim είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή παράδοση ενός αυτοκινήτου. Για τους πελάτες, είναι μια ευκαιρία να πατήσουν το ίδιο έδαφος με τον Ettore Bugatti ή να αγγίξουν και να μυρίσουν έναν αιώνα ιστορίας της φίρμας. Από την αρχή μέχρι το τέλος, η επίσκεψη είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να δημιουργεί προσμονή και ενθουσιασμό, οδηγώντας στο κρεσέντο της αποκάλυψης του οχήματος.
Ο ιδιοκτήτης των οκτώ νέων μοντέλων Bugatti αποτελεί απόδειξη της στοργής και της αφοσίωσης των πελατών της μάρκας που αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου αλλά και της επιθυμίας τους να μοιραστούν αυτό το πάθος με τους γύρω τους.
Και τα έξι παιδιά του τυχερού ιδιοκτήτη μεταφέρθηκαν στο σπίτι της Bugatti από όλο τον κόσμο, ώστε το καθένα να βιώσει τη μαγεία του οράματος του Ettore, να εξερευνήσει το Atelier και να παρακολουθήσει πώς δημιουργούνται τα supercars της μάρκας. Εν ολίγοις, ήθελε να βιώσουν μόνοι τους τη μαγεία του Molsheim, κατανοώντας πλήρως τι σημαίνει να είσαι μέλος της οικογένειας Bugatti.
Από τους όμορφους ανακαινισμένους στάβλους, που κάποτε φιλοξενούσαν τα αγαπημένα άλογα του Ettore Bugatti, μέχρι το περίπλοκα κατασκευασμένο Orangery, ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του ξεναγήθηκαν στους χώρους του Chateau. Μπήκαν από μια ανεπιτήδευτη πόρτα σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανεκτίμητα οχήματα Bugatti, συμπεριλαμβανομένου των θρυλικών αγωνιστικών Type 41 Royale και Type 35, πριν οδηγηθούν στο νέο υπερσύγχρονο Atelier όπου όλα τα σύγχρονα οχήματα Bugatti κατασκευάζονται σχολαστικά στο χέρι.
Στο τέλος της περιοδείας, ήρθε η ώρα για τα μεγάλα αποκαλυπτήρια – με μια ιδιαίτερη έκπληξη. Κατά τη διάρκεια πολλών ετών ιδιοκτησίας μοντέλων της Bugatti, ο συγκεκριμένος πελάτης είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον οδηγό δοκιμών της Bugatti, Andy Wallace. Έτσι, η ομάδα επινόησε μια ξεχωριστή στιγμή για να τον επανενώσει με τον Andy αυτή τη σημαντική μέρα.
Με τα οκτώ μοντέλα παρατεταγμένα με ακρίβεια χιλιοστού μπροστά στα σκαλιά που οδηγούν στο θρυλικό Chateau – ένα σπίτι γεμάτο από ανεκτίμητα αντικείμενα Bugatti – το Chiron Super Sport 300+ βρισκόταν κάτω από ένα μεταξωτό κάλυμμα.