Νύφη εκπλήσσει τους καλεσμένους της – Τι κρατάει αντί για ανθοδέσμη

Νύφη εκπλήσσει τους καλεσμένους της – Τι κρατάει αντί για ανθοδέσμη

Νύφη εκπλήσσει τους καλεσμένους της – Τι κρατάει αντί για ανθοδέσμη

 • Παρόλο που η αγάπη για τον σύντροφό της ήταν σε πλήρη άνθιση η Joelle Yuvienco κατά τη διάρκεια του γάμου της φανέρωσε μια ακόμη αγάπη της.

  Πρόκειται για το αγαπημένο της κατοικίδιο, ένα σκύλο πομεράνιαν, το οποίο κρατούσε αντί για ανθοδέσμη στο γάμο της, σύμφωνα με την New York Post.

  «Είναι ο σκύλος της ψυχής μου»
  Η Sago ήταν «άνετη» κατά τη διάρκεια της στιγμής της στο προσκήνιο και η Yuvienco λένε ότι είναι «τόσο χαρούμενη» με την απόφασή της.

  «Είναι κομμάτι (ο σκύλος) της ψυχής μου και το να την παρουσιάσω στον κόσμο με αυτόν τον τρόπο είναι το πιο ξεχωριστό πράγμα. Ήταν επίσης τόσο υπέροχο να βλέπω και άλλες νύφες να ακολουθούν το παράδειγμά μου για τους δικούς τους τριχωτούς συντρόφους», είπε η γυναίκα.

   

  @joelleohwell they called me the best flower bouquet? dog bouquet? i'll take it!!! come get ready with me as a i prepare to be the best bouquet ever. #weddingideas ♬ original sound - Joelle | Love & Healing

  «Με είδε σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής μου μετά το κολέγιο, ταξίδεψε μαζί μου σε διάφορα μέρη, με συνόδευσε καθώς πηδούσα σε διάφορες καριέρες, ήταν μαζί μου στις στενοχώριες και στους θριάμβους», προσθέτει η Yuvienco της Sago, σχεδόν 10 ετών. «Ήταν πολύ φυσικό να περπατήσω μαζί της στην εκκλησία».

  via

espa el