Ο σκύλος με τα μεγαλύτερα αυτιά στον κόσμο

Ο σκύλος με τα μεγαλύτερα αυτιά στον κόσμο

Ο σκύλος με τα μεγαλύτερα αυτιά στον κόσμο

 • Η Lou, ένας τριών ετών θηλυκός σκύλος στις ΗΠΑ κατέρριψε πρόσφατα το ρεκόρ Γκίνες για τα «μεγαλύτερα αυτιά σε εν ζωή σκύλο». 

  Τα αυτιά του σκύλου έχουν μήκος το καθένα περίπου 33 εκατοστά και η Lou κατέληξε υποψήφια για το βραβείο όταν η κηδεμόνας της βρήκε τον χρόνο να την παρατηρήσει πιο προσεκτικά. 

   Η Paige Olsen υιοθέτησε την Lou όταν ήταν σχεδόν κουτάβι. Όπως είπε, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ενώ τα «υπερβολικά μακριά» αυτιά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της να την πάρει σπίτι. 

  Αν και τα αυτιά της Lou δεν περνούσαν απαρατήρητα, η Paige που είναι βοηθός κτηνιάτρου, δεν είχε μπει σε διαδικασία να τα μετρήσει μέχρι που ξέσπασε η πανδημία και είχε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να ασχοληθεί με την σκυλίτσα της. Κάπως έτσι αποφάσισε να υποβάλλει την υποψηφιότητα της Lou για το Ρεκόρ Γκίνες

  Σύμφωνα με την ίδια, η Lou δεν ενοχλείται καθόλου από τα μακριά αυτιά της, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, εκτός από μηνιαίο έλεγχο και καθαρισμό αν και το χειμώνα φοράει κάτι σαν κασκόλ για να κρατά ζεστά τα αυτιά της στο χιόνι.  

  «Ελπίζω η νίκη της Lou να εμπνεύσει τους φιλόζωους να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο την μοναδικότητα των κατοικιδίων τους», σημείωσε η Paige. 

  via

espa el