Οι ασυνήθιστες υπηρεσίες που αγοράζουν οι πάμπλουτοι

Οι ασυνήθιστες υπηρεσίες που αγοράζουν οι πάμπλουτοι

Οι ασυνήθιστες υπηρεσίες που αγοράζουν οι πάμπλουτοι

 • Οι πλούσιοι και διάσημοι μπορούν διαθέτουν αρκετά χρήματα για να αγοράσουν πολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια και να μισθώσουν μπάτλερ και σοφέρ. Πρόσφατα άνοιξε μια συζήτηση στην σελίδα Reddit στην οποία, όπως αναφέρει το Business Insider, αποκαλύφθηκαν μερικά από τα άγνωστα προϊόντα και υπηρεσίες που εκείνο το 1% του πληθυσμού μπορεί να αγοράσει.

  Βραδινές Νταντάδες

  «Εάν η διάσημη μαμά θηλάζει το μωρό της, η νυχτερινή νταντά είναι αυτή που την ξυπνάει συγκεκριμένες ώρες μέσα στην νύχτα για να τραφεί το μωρό και εκείνη που ηρεμεί το μωρό και το βάζει ξανά για ύπνο», Harbogoldbear.

  Προσωπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες

  «Αυτοί κλείνουν τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία και διευθετούν τα θέματα με τις βίζες. Ακόμα, διαχειρίζονται τα χρήματά κατά τα ταξίδια στο εξωτερικό. Έχεις πρόβλημα; Μην καλέσεις την εταιρεία ή το ξενοδοχείο, κάλεσε τον πράκτορα. Θα το διορθώσει ή θα απολυθεί», MistaSchlong.

  Στιλίστες Χριστουγεννιάτικων δέντρων

  «Ένα χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο δέντρο αξίας 20.000$ που τοποθετείται στο σπίτι σου κάθε χρόνο και πετάγεται στα σκουπίδια την Πρωτοχρονιά», Colin8651.

  Θερμαινόμενους διαδρόμους πάρκινγκ

  «Έτσι ώστε να μην χρειάζεται να περιμένεις τον υπάλληλο που φτυαρίζει το χιόνι», colin8651

  Εξειδικευμένους προσωπικούς αγοραστές (personal shoppers)

  «Έχει όλη την ντουλάπα μου οργανωμένη και κωδικοποιημένη σε μια βάση δεδομένων και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις... Έχει όλα τα νούμερά μου και με ξαναμετρά κάθε δύο χρόνια, έτσι ώστε να μην πρέπει να τρέχω στην μοδίστρα», annoy-nymous.

  Γιατρούς κατ' οίκον

  «Μπορούμε να φτιάξουμε μια ολόκληρη νοσοκομειακή σουίτα στην άνεση της έπαυλής σου, με αποκλειστικούς νοσοκόμους και προσωπικό. Αυτό σου δίνει βέλτιστη φροντίδα, αποφεύγονται μολύνσεις και σου προσφέρει ένα αξιοπρεπή θάνατο», doctorchick.

  via

espa el