Οι Melisses έκαναν το δικό τους δώρο στην Τάμτα για τα γενέθλια της
-
Τα γενέθλιά της είχε η Τάμτα την Τρίτη 10 Ιανουαρίου με τον Χρήστο Μάστορα, τον Κώστα Μαυρογένη και τον Θάνο Λαΐτσα να της ετοιμάζoυν μια ξεχωριστή έκπληξη.
Το συγκρότημα Mέλιsses βρέθηκε στα backstage μιας εκδήλωσης και εμφανίστηκε μπροστά στην τραγουδίστρια κρατώντας μια εντυπωσιακή τούρτα.
Ο Χρήστος Μάστορας κράτησε την τούρτα και τραγούδησε στην Τάμτα ένεκα της ημέρας. Η τραγουδίστρια που έκλεισε τα 42 της χρόνια ήταν εκτός Ελλάδας για επαγγελματικούς λόγους με αποτέλεσμα να λείπει από την πολλαπλή απονομή των πλατινένιων και χρυσών singles για το ντουέτο «Όλα Τελείωσαν», που περιλαμβάνεται στο album «MEΛΙSSES Duets».
Οι Mελιsses και η Τάμτα έχουν άριστες φιλικές σχέσεις, ενώ έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με μεγάλη επιτυχία για διαδοχικές σεζόν.
O Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε σχετικό βίντεο και στη λεζάντα έγραψε: «Backstage Happy Birthday στην αγαπημένη μας Τάμτα! Και τούρτα και χρυσός δίσκος για το «Όλα τελειώσαν». Χρόνια πολλά. Σε αγαπάμε».