Βραζιλία: Ιθαγενείς γνώρισαν το ίντερνετ και εθίστηκαν στο ερωτικό περιεχόμενο

Βραζιλία: Ιθαγενείς γνώρισαν το ίντερνετ και εθίστηκαν στο ερωτικό περιεχόμενο

Βραζιλία: Ιθαγενείς γνώρισαν το ίντερνετ και εθίστηκαν στο ερωτικό περιεχόμενο

 • Έφηβοι σε μια απομακρυσμένη φυλή στη Βραζιλία έχουν εθιστεί στην προβολή ερωτικού περιεχομένου μήνες αφότου τους δόθηκε πρόσβαση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας μέσω του Starlink του Ίλον Μασκ.
  Οι ιθαγενείς Marubo, οι οποίοι εδώ και εκατοντάδες χρόνια ζουν σε μικρές καλύβες κατά μήκος του ποταμού Itui στον Αμαζόνιο, συνδέθηκαν με το δορυφορικό δίκτυο του δισεκατομμυριούχου τον Σεπτέμβριο. Η κοινότητα αγκάλιασε την τεχνολογία, θαυμάζοντας τη σωτήρια για τη ζωή τους δυνατότητα να καλούν άμεση βοήθεια όταν αντιμετωπίζουν δαγκώματα δηλητηριωδών φιδιών, καθώς και τη δυνατότητα να παραμένουν σε επαφή με μακρινούς συγγενείς.

  Όμως, από τότε που μια ομάδα ανδρών έφτασε στον καταυλισμό με κεραίες δεμένες στις πλάτες τους για να συνδέσουν την απομακρυσμένη φυλή των 2.000 ανθρώπων με το διαδίκτυο, υπήρξαν κάποιες λιγότερο επιθυμητές συνέπειες. Κάποια μέλη της φυλής έχουν γίνει «τεμπέληδες», ξαπλώνοντας σε αιώρες όλη την ημέρα κολλημένοι στα τηλέφωνά τους για να κουτσομπολεύουν στο WhatsApp ή να συνομιλούν με αγνώστους στο Instagram.

  Και έχουν ήδη υπάρξει αναφορές για νεαρούς άνδρες που επιδίδονται σε επιθετική σεξουαλική συμπεριφορά μετά την έκθεσή τους σε υλικό εωτικού περιεχομένου, δήλωσε στους New York Times ο Alfredo Marubo, ηγέτης μιας ένωσης χωριών Marubo. Ο Alfredo προειδοποίησε επίσης ότι τα μέλη της φυλής έχουν σταματήσει να μιλούν με τις οικογένειές τους από τότε που απέκτησαν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Είπε επίσης ότι νεαροί άνδρες μοιράζονται βίντεο σε ομαδικές συνομιλίες, μια εκπληκτική εξέλιξη για μια κουλτούρα που αποδοκιμάζει τα φιλιά σε δημόσιο χώρο. «Ανησυχούμε ότι οι νέοι θα θέλουν να το δοκιμάσουν» είπε για το σεξ που απεικονίζεται στα βίντεο.

  via

   

espa el