Χριστούγεννα από τώρα: Μαμά έχει στολίσει ήδη το σπίτι με 5.000 λαμπιόνια - Βίντεο

Χριστούγεννα από τώρα: Μαμά έχει στολίσει ήδη το σπίτι με 5.000 λαμπιόνια - Βίντεο

Χριστούγεννα από τώρα: Μαμά έχει στολίσει ήδη το σπίτι με 5.000 λαμπιόνια - Βίντεο

 • Μια μαμά θέλησε να κάνει τα παιδιά και τους γείτονές της να χαρούν κι έτσι αποφάσισε να στήσει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό τρεις ολόκληρους μήνες νωρίτερα, συμπεριλαμβανομένων και 5 χιλ. λαμπιονιών.
   
  Η 47χρονη Καρολάιν Γκέιμπ έχει γεμίσει το σπίτι της με χριστουγεννιάτικα στολίδια τρεις μήνες νωρίτερα από τον καθένα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
   
  Η μητέρα τριών παιδιών αποφάσισε να αποκτήσει εορταστική διάθεση πέρσι τον Σεπτέμβρη και διακόσμησε την είσοδο του σπιτιού της για να ανεβάσει το κέφι καθ' οδόν για τα περσινά Χριστούγεννα.
  Φέτος αποφάσισε να κάνει το ίδιο, θέλοντας όμως να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ της κι έτσι έβαλε ακόμη περισσότερα φωτάκια και στολίδια από ποτέ.
   
  Τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά της περιλαμβάνουν φουσκωτά ύψους 2,5 μέτρων –μεταξύ άλλων και δύο Άγιους Βασίληδες– ένα γιγάντιο χριστουγεννιάτικο δέντρο κι έναν τεράστιο τάρανδο.
  Μάλιστα, όπως λέει, όλα αυτά της αρέσουν τόσο πολύ, που είναι αποφασισμένη να κάνει το ίδιο κάθε χρόνο.
   
  «Λάτρεψα την αποδοχή που είχαμε την τελευταία φορά – έτσι φέτος το πήγα λίγο παραπέρα» λέει η Καρολάιν Γκέιμπ από το Κάβερν στην Ουαλία.
  «Πρόσθεσα περισσότερα φουσκωτά και περίπου 2 χιλ. φώτα ακόμη» λέει η 47χρονη γυναίκα.
  «Μας κάνει εμάς και τα παιδιά ευτυχισμένους και δίνει χαρά στη γειτονιά. Πολλοί άνθρωποι ταξιδεύουν μέχρι εδώ για να δουν το σπίτι» εξηγεί η γυναίκα που λατρεύει τα Χριστούγεννα.
  «Δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθώ τη γιορτή των Χριστουγέννων. Είναι απολύτως η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου» λέει η Καρολάιν.
   
  «Είμαι σίγουρη πως πρόκειται να αποτελέσει ρουτίνα για εμάς κάθε χρόνο να στολίζουμε το σπίτι από τόσο νωρίς» εξηγεί η Καρολάιν, που έχει γίνει viral στα social media για την τεράστια αγάπη της για τα Χριστούγεννα.
   
  Δείτε το βίντεο:
   
   
   

espa el